Bravo, Ambasadei Romaniei

L-au updatat baietii de la IT. Cred ca dupa cite injuraturi si-au luat, dupa cite pixuri in gura s-au simtit ,nesimtitii. Nu de alta dar era deja prea mult. Oricum chiar si asa e ca dracu. 120px-siglamaeMai bine si-ar face un blog ca ar fi mai usor de navigat pe el. In schimb calitatea informatiilor e deja foarte buna. Surprins placut de ceea ce au reusit , facind o chestie destul de buna.

Despre comunitate. Oricum baietii care l-au updatat au introdus un site http://www.carpatica.dk, doua forumuri, romania.dk si piticiixxx sau nu stiu cum. Forumurile respective fara un trafic cine stie ce, asociatia carpatica fara un site updatat ceva de florile marului. Oricum e bine si asa decit deloc.

Despre afaceri.  Au surprins destul de multe informatii. Cam tot ce trebuie pentru o afacere.

Celelalte linkuri sint doar niste documente office de downlodat. Oricum una peste alta e mai bine decit inainte.

Serviciile consulare. Destul de bine pus la punct cu informatii si chiar tarife. E un pas inainte.

Aici gasiti si informatii despre legea cu privire la circulatia autoturismelor romanesti in Danemarca. Dupa tot scandalul pe danemarca.dk cu tot felul de babuini si ologofrei de nationalitate romana cum ca …..aici pe site-ul ambasadei il gasesti in romaneste 🙂 Bravo

Chestia cu programarea e de tot rahatul.– IMPORTANT – Vizitele la ambasada se organizeaza anticipat pe baza de PROGRAMARE, obtinuta prin e-mail . Nu fac nimic oricum sta si o freaca toata ziua. Au invatat sa foloseasca emailul dar fara nu se poate? Dar oricum si la medic e cu programare dar nu prin email :-). Sper sa fie oricum normal. Sa anunte cind mai pleaca in concediu si sa nu plece consulul cind i se scoala si sa lase consulatul fara consul cum s-a mai intimplat in trecut de multe ori. Om vedea Telefon sectia consulara: 39464719, interior 104.

Informatia despre calatoria minorilor e tare. Daca e ambasada Romaniei  in Danemarca se presupune ca e pentru cei care locuiesc, muncesc sint deja in danemarca. Lipsesc informatiile cu privire la minorul care locuieste in Danemarca. Hello. Ambasada , daca un minor , rezident in Danemarca, poate calatori fara hirtie de la ambasada. Logic ar fi sa nu-i trebuiasca deoarece casa minorului e in Danemarca sau pleaca la bunici in Romania si pe urma nu-i mai dai voie tu, stat roman sa vina inapoi acasa. Nu-i logic, dar ar fi interesanta despre aceasta problema sa se scrie si nicidecum despre cei care ies din Romania ca esti amasada in Danemarca. Ginditi si voi nu fiti plante. Cereti la baietii de la IT sa schimbe ca informatiile astea le pot gasi la Politia de frontiera, la pasapoarte dar despre minorii cu domiciliul in strainatate nu se spune nimic de parca nu ar fi existat.

Si-au descis cont bancar. Au trecut la bani albi. Si-au dat seama ca era de porc . Preturile la taxele consulare le-au redus de la 450 dkk la 224dkk. Nu stiu daca ceea ce am scris eu inainte despre asta i-au influentat intr-un fel dar e bine ca si-au revenit la un pret mai realist.

In incheiere vreau sa spun ca e bine si noul site e oricum mai bine informatizat. Gasesti tot ceea ce ai nevoie. Pacat ca sint ascunse in linkuri minore. Ar fi fost mai bine ca pe prima pagina in locul propagandei politice ale MAE cu ceea ce „realizeaza” statul roman sa fie informatiile acestea dar sper cu timpul sa se schimbe si asta. Pentru calitatea informatiilor si umanizarea siteului le spun BRAVO. Dar am sa fiu cu ochii pe voi si am sa va spurc de cite ori imi veti da ocazia.


Lasă un comentariu