Un nationalist frustrat

Am primit un comentariu de la prietenul meu Alexandru tocmai din Romania. E acelasi Alexandru care are un blog pe danemarca.dk si care nu pridideste ca si mine sa-i atace pe danezi iar eu pe romani facindu-i in termeni politicosi sau chiar mai putin politicosi albie de porci. Deosebirea ca eu sint roman si vorbesc despre romani iar el e roman care a stat in Danemarca 2 ani si vorbeste de danezi ceea ce citeste de pe net. Am avut citeva contre cu domnia sa pe blogul sau personal din cauza aceasta si de atunci a luat-o personal. O persoana cu studii superiore, un chimist dupa cite am inteles care pe blogul sau pare o persoana destul de culta ceea ce nu doresc sa contrazic doamne fereste si care are un limbaj de mahala, un limbaj demn de urmasii lui Guta sau Salam de Sibiu. Comentariul pe care eu l-am pus pe blogul dinsului l-a sters din motive personale. A fost un comentariu e adevarat destul de acid si poate chiar si nesimtit din partea mea , problema e ca a fost adevarat si ceea ce acum nu mai poate fi demonstrat.Cel care urmeaza in schimb nu l-a scos tocmai ca in primul am fost si eu destul de artagos dar am folosit exact cuvintele din comentariul dinsului. Dar in fine..

at 07.08.08 17:56 antonio stared and said…

Fiecare natie are frustratii ei. Alex este unul dintre ei. Romanii nostrii care dupa cum a spus si el a locuit in Danemarca 1 an si are parere solida despre danezi. Asa cum e ca „vulpea daca nu ajunge la struguri spune ca sint acrii” asa si acest articol. Danezii sint la fel ca si romanii. Se cred si ei ca si noi buricul pamantului dar asta nu ii da dreptul unuia sa judece o natie atita timp cit nu e in stare sa inteleaga nimic. Are studii baiatul, are scoala si a fost in Danemarca …1 an. Hai poate 2 si deja e doctor in psihologia poporului danez. Cum e cu romanii care nu vor sa-si ajute semenii la nevoie Alex? E plina tara romaneasca de asa ceva. Danezii sint nationalisti e adevarat ca sint danezi. Romanii cum sint. Ia vezi ce se spune de arabi, turci , maghiari?
Hm. Danezii au chestia aia care a scris-o si Horia pe prima pagina, Sa nu te crezi mai destept ca noi. Sigur tu o interpretezi de-ndoaselea. Se refera sa te consideri macar egal cu ei si nu mai destept. Dar se pare ca tu esti mai destept ca ei. Esti o specie rara . Pacat de judecat sint toti judecati dupa fapte . Asa cum sint ei prosti ca de romanul e destept si pe unde se duce sfinteste locul la fel ca cei 35 din Valby, sint fericiti ca nu au complexe de inferioritate ca tine si ca multi alti romani neadaptati traind vieti duble, una aici si una in Romania unde isi construieste mausoleul de obicei de retragere la pensie pe lumea cealalta. Ar fi bine de obicei cind judecam sa vedem birna din ochiul nostru ( sau al tau) decit aschia din ochiul vecinului.
Danezii se pling e adevarat . Vedeti cum se pling romanii de acasa. Asteapta sa vina apa sa le ia casa iar ei stau in bodega la bere. Sper sa va intoarceti in Romania daca nu va convine si atunci sa vedeti cum sinte-ti tratat de sistem, angajator , autoritati chiar de propria natie. Duceti-va la ambasada din cind in cind sa va aduce-ti aminte cum e sa stai printre romani si cum te trateaza. Ca trebuie sa te apleci sa spui „sarut mina boierule”. Asa natie avem. Mai cititi oameni buni Caragiale .Nimeni nu spune ca nu sint si ei cu uscaturile lor dar sa nu poti sa vezi gunoiul din curtea ta . Toate astea suna a ipocrizie . Pacat credeam ca nu era asa dar m-am inselat. Am mai intilnit inca un rroman ipocrit . Scuze dar asa e.

Nici nu doresc sa ii spun adevarata poveste pe care o stiu si nici nu doresc sa polemizez pe aceasta tema. Are dreptate. Sint in Danemarca, stimate Alexandru de 8 ani. Nu stiu foarte bine sa vorbesc daneza corect deoarece nu am fost decit 1 saptamina la scoala din cauza ca pentru mine a fost si o alta situatie. Mi-am luat rolul de sclav in serios si am reusit e adevarat sa am o viata foarte linistita si imbelsugata fara frustrari nationaliste chiar daca tu le mentionezi in cunostinta de cauza. Eu unul intr-un topic anterior am si spus ca sint frustrat. Am si eu frustrarile mele . Nu toti sintem perfecti ca domnia ta care are un vocabular mai degraba de Ferentari , nu de o persoana civilizata. Nu ma mir ca ai interdictie de a rezida in Danemarca.

Ca sa ai interdictie de rezidenta in Danemarca este numai daca esti considerata o persoana periculoasa. Se pare ca ai dovedit-o cind a fost cazul. Nu doresc sa detailez dar cine doreste poate citi blogul tau ca sa aiba idee de ce vorvesc. Orice om cu scaun la cap ( nu cu scaunul in cap) poate sa observe.

http://alex.danemarca.dk/index.php

Spre deosebire de domnia ta am postat intregul comentariu cu I.P. cu tot dar sa sti ca nu ti-am blocat I.P. ul asa cum ai facut dumneata. Nationalismul domniei tale e daunator propriei persoane dar e alegerea dumneavoastra.
Emailul primit de la domnul Alexandru dupa comentariul postat de mine pe blogul sau. A fost o comparatie intre sistemul danez pe care el il injura de mama focului dupa 2 ani de Danemarca si cel injurat de mine dupa 25 de ani de Romania si comentariul meu cu aceiasi moneda la adresa autoritatilor romane.

Domnule antonio,

Care este problema dumneavoastră? Dacă nu vă place ce am
scris aici, nu mai citiţi. Acest site nu este pentru tine.
De ce jigniţi autorităţile române? Sunteţi patriot? Vi
s-a spălat şi dumneavoastră creierul? Sunteţi
îndoctrinat?
Nu vă convin adevărurile scrise aici? Nu mai citiţi
Dacă aveţi ceva personal cu mine vă rog să mă
contactaţi direct. Nici nu mă cunoaşteţi, nu
ştiţi cine sunt şi vorbiţi în
necunoştinţă de cauză.

Cu stimă,
Alexandru

Dar oricum ai dreptate si iti multumesc ca ma bagi in seama. As putea si eu sa-ti spun” ce cauti tu aici Alexandrule, de ce ma jignesti ca nu stiu daneza bkla,bla,bla. ” Inseamna ca sint o persoana importanta si de aceea am sa-ti spun ceva. Indiferent daca pun subiectul in fata sau in spate nu are importanta ca eu nu am de ce sa-mi fie frica , sint linistit, am un job bun, am bani suficienti, am o familie care ma iubeste si foarte multi amici care nu se pling de daneza mea infecta. Tu poti sa traiesti pe cybernet sau Sibiu si sa scri ce ai mai auzit tu de prin Danemarca. Diferenta e ca eu sint aici si viata mi-e plina , iar tu esti acolo si iti plingi de mila.

Author : Alexandru (IP: 86.122.50.203 , 86-122-50-203.rdsnet.ro)
E-mail : alex@danemarca.dk
URL    :
Whois  : http://ws.arin.net/cgi-bin/whois.pl?queryinput=86.122.50.203
Comment:
De câţi ani eşti în Danemarca? De 5?
Bă danrum, du-te la şcoală şi învaţă daneza. Nu te mai da mare în gaură mică.
Când o propoziţie nu începe cu subiectul, are loc inversiunea pe care nu o văd. Cine ţi-a spus că prezentul lui at vente este vent?? Evident, este venter. Jeg venter… să-ţi intre în cap!
Danemarca nu e de tine, mai bine du-te la porci în satul tău… Tu eşti unul dintre cei cu capul pătrat, despre care vorbeşti.
Mai bine nu ţi-ai înjura ţara; în rest, toate cele bune, frustratule!

Sper sa fiti satisfacut cu raspunsul la comentariu iar oricum altul nu va voi mai da.

Cu respect

BÅ DANRUM 🙂

PS: Acum am descoperit ca si IP-Ul asta l-ai blocat. E interesant.Adevarul doare draga Alexandru. Nu faci nimic altceva decit sa-ti arati exact ceea ce esti. FRUSTRATULE MIC SI RAU.

https://danrum.wordpress.com/2008/10/15/persoanele-de-fata-se-exclud/

Un răspuns la „Un nationalist frustrat

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s