Realitatea mea nu e a voastra

Precizari asupra unor articole controversate , persoane si institutii.

In primul rind i-am atacat pe romani ca natie , caracter si mentalitate. Asa ca sa nu tac. Si ati sarit de cur in sus  de parca v-ar fi omorit mama nazistii. Am primit mailuri care mai de care mai frumos injurioase sau mai aprobatoare. Am facut asta ca sa arat oglinda in care fiecare dintre noi se poate vedea. V-am ranit in amorul propriu , in asa-zisa ospitalitate romaneasca, in omenia cu care va bateti in piept. Realitatea a fost ca pina si voi nu credeti in ea. Chestia e ca daca cineva va spune va suparati.

Al doilea pe lista a fost nationalismul romanesc vs danez. Iar v-ati suparat. Si ca de obicei din cauza asta nu am mai putut dormi noaptea sau merge la munca.

Despre Biserica Ortodoxa am scris numai “de bine”. Destul de sarcastic si zeflemitor. Poare real poate minciuni dar un lucru este cert ca realitatea mea nu e a voastra. In conceptia mea si Satana si Dumnezeu sint ingeri pentru unii sau un demoni pentru altii. Ei sint oameni si au singe rosu acum in sec XXI. Acum 800 de ani il aveau verde -) . Peste 1200 de ani o sa vedem pe unde va mai fi ortodoxia.Dar asa cum v-am spus realitatea mea nu e a voastra.

Ulterior am trecut la diferenta de abordare a unor chestiuni economice asa grossomodo, ca de nu sint specialist . E plina Romania de specialisti care se pricep si la cizmarie si la economie si la chirurgie.

Despre mine am scris asa ca cei de la ambasada stiu si laptele pe care l-am supt chiar daca au fost urmatoarea tinta

Ambasada Romaniei a fost tinta preferata deoarece incapacitatea lor de a intelege adevarurile si problemele cu care se confrunta unii dintre noi, indiferenta si superioritatea de care a dat dovada in decursul celor citeva ori am fost acolo mi s-a facut greata de ei. Ulterior chestia cu popa mi-a pus capac cind ei au facut tot posibilul sa ma cenzureze intr-un mod civilizat fiind suficient de josnici sa il contacteze pe Horia , fara ca mie sa-mi spuna nimic. Nici macar un comentariu negativ sau un drept la replica. Nimic. M-a deranjat rautatea lor si faptul ca asa cum am mai scris si am mai spus nu vor sa-si schimbe atitudinea de superioritatea fata de pulime. Ingimfarea lor m-a determinat sa reactionez. Sint pusi in functie nu pentru a face un serviciu comunitatii sau tarii ci pentru interese de grup sau personale.

Atacurile personale indreptate asupra lui Alex, pentru care imi cer iertare dar nu retractez nimic din ceea ce am scris si inca mai cred au fost datorita agresivitatii frustrarilor lui personale si atacului sustinut impotriva a ceva ce nu are cum sa inteleaga. El vorbeste despre Danemarca parca ar fi trait aici 1000 de ani. In fine.. iertare.

Mi s-a spus ca sint foarte dur in exprimare si folosesc deloc un limbaj ortodox. Pai da. Poate ca natia mea amestecata isi spune cuvintul. Am atacat in mod si limbaj dur deoarece altfel nu am putut exprima realitatea. Deobicei toata lumea se ascunde de realitate. Adevarul e ca totul ce s-a spus s-a spus asa cum marea majoritate o cunosc. Doar ca ipocrizia face parte din caracter si atunci aruncam primul cu piatra chiar daca sintem pacatosi. Chestia ca uni recunosc si altii nu.

Mi-am facut si mea culpa asa ca
“s-auzim numai de bine”. Si nu uitati
REALITATEA MEA NU E A VOASTRA

Reclame

5 răspunsuri la „Realitatea mea nu e a voastra

  1. Nu e asa? Nu sintem toti perfecti 🙂 Si nici nu sintem facuti dupa acelasi calapod doar daca te consideri pantof

  2. sarac cu duhu’..
    doamne dumnezeule…nu prea ai avut jucarii cand ai fost mic…esti frustrat rau!

  3. pai mai Gigi normal . Si mi se pare foarte normal sa fiu frustrat , cu D-zeu am facut armata, e prieten bun cu mine, si la bere vine , de jucarii ce sa-ti spun chiar azi mi-am cumparat citeva. Nu ma plinge de mila ca sint irecuperabil. 😦

  4. hahahahhahaha…..imi esti simpatic!
    tot nu inteleg de unde vine trauma….dar lasa….sanatosi sa fim!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s