Danemarca tara fagaduintei

CAMPANIE DE PRESA. ” Danemarca deschide piata fortei de munca pentru romani…”

Ce frumos. Cu alte cuvinte dati navala hoarde insetate de bani. Se cistiga bine ( cit s-o mai cistiga ) se traieste bine, ciini ii stiti cu covrigii pe unde stau, danezii sint puturosi si prosti, arabii fac o gramada de copii si trag statul pe …in piept, asa ca da-ti navala, e nevoie de directori, manageri de corporatii, de judecatori si oameni care sa apere legea, au nevoie de sefi de departamente. Facultatea de la Romanica pe cae ti-ai tocit coatele e tare si aici esti cineva, mercedesul te va astepta l aeroport, veti sta la hotel 4 stele. Totul va fi platit din banul contribuabilului danez sau nydanske, locuri de munca sint multe ai de unde sa alegi. Va astepta pe toti, ca esti profesor vei fi angajat direct pe functie plus o prima de instalare, doctor idem, muncitori necalificati vor fi automat calificati in momentul intrarii pe teritoriul danez, omul de la tara va putea deschide o ferma si trai bine mersi cu angajati danezi. Tu trebuie sa iei doar banu’ adevarat. Au nevoie de muzicanti colorati in porturi si centre comerciale, prin statiile de tren si in trenuri, de sarbatori e sezoniera munca in divertisment ambulant, se merge cu steaua si plugusorul. Pe timp de vara se plimba pe linga bancomate si portofele, oamenii iti dau si haina de pe ei, si control la contul bancar, casele nu se inchid asa ca aviz amatorilor. Crima, hotia, tilharia , furatul, violul etc. se rasplateste cu minim 1 luna de hotel gratuit la D’Anglitere. Apartamentul regal cu priveliste la Køngens Nytorv si Nyhavn. Pentru muncitorii deja calificati gen, sudor in Aragon sau Metallica, conductor de metrou, sofer de transportor blindat, zidari gen Mesterul Manole, cow-boi, jurnalisti, macaragii, turnatori de meserie, tragatori la armamentul de baza, fierari (blacksmith ), portari, timplari, mecanici, exista locuri de munca pentru toti. Citi romani sintem plus rudele (latinii), plus vecinii ( Bulgaria, Serbia, …Marea Neagra ).

Danemarca, tara primitoare, tara model, se cistiga min 2000 euro si nu dai nimic in schimb.

MESAJ IMPORTANT PENTRU TARA

ROMANIA ARE NEVOIE DE TINE. FA DOVADA CA ESTI PATRIOT SI TRIMITE BANII AICI CA NOI STATUL ROMAN AVEM GRIJA DE EI. ECONOMIA FISIIE DAR DUDUIE IN ACELASI TIMP. DATI NAVALA HOARDE SI TRIMITETI-MI BANI ALBI PENTRU ZILE NEGRE. TRIMITETI DIN DANEMARCA DEOARECE SPANIA SI ITALIA SINT SECATE DE VLAGA. NAVALITI IN NORD.ECONOMIA NOASTRA NATIONALA ARE NEVOIE DE BANII VOSTRII. TRIMITETI CA SA SE CHELTIE BANII AICI CA FARA VOI AJUNGEM PRECUM ISLANDA. INTRAM IN FALIMENT SI ASTA DIN CAUZA VOASTRA POPOR ROMAN. AJUTATI ECONOMIA ROMANEASCA. NU E IMPORTANT CA SINT FURATI, MUNCITI, AGONISITI. DACA SINT DE FURAT E MAI BINE. SINT MAI MULTI SI ASTA AJUTA ECONOMIA. NU VA VOM FACE NIMIC. VA VOM TINE ASCUNSE DOSARELE SI NU LE VOM DA LA NIMENI. VA VOM OBLADUI SI VA VOM TRATA REGESTE. PUTETI CUMPARA CE VRETI DOAR VA RUGAM IN NUMELE STATULUI ROMAN SA NE TRIMITETI BANI. MULTI BANI. LEUL ESTE IN CADERE, ISARESCU E IN CORZI, AVETI GRIJA DE NOI. BANI , BANI, BANI ALBI PENTRU ZILE NEGRE SI DACA, DACA CUMVA SE „INTIMPLA” SA TRIMITETI BANI NEGRI NOI II ALBIM DOAR NAVALITI , SUGETI SI PLECATI. ASTEPTAM 1 MAI MUNCITORESC. VINE VARA , TREBUIE SA CONSTRUIM ROMANIA DIN ANUL 3999. GINDITI-VA LA COPIII, COPIII, COPIII…………COPIII……COPIILOR VOSTRI DIN ANUL 3999. EI VOR TRAI BINE. ASA SA VA AJUTE DUMNEZEU

Semneaza, statul roman

Reclame

2 răspunsuri la „Danemarca tara fagaduintei

  1. Tareeee ,nene!
    Ai uitat sa le spui si singura conditie si anume sa aibe minimum 80 de ani si aprobare de la parinti legalizata la notar.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s