Invazia emigrantilor

ny_politiken_152437c1Romanii in statistica oficiala a statului danez

Asa descrie presa daneza forta de munca care vine din Polonia , Romania, Germania. Sintem pe locul trei dupa polonezi si nemti. Romanii in numar de 484 , conform statisticii , adica cei care sint inregistrati cu acte in regula la Borgeservice. Cam oare citi or fi fara acte. Eu unul stiu cam 25-26 care sint in constructii , bine acum stau cam pe chituci cu gindul catre Romania. Criza ii goneste acasa. Oricum nu sintem pe primul loc dar un bronz de locul trei binemeritat la campionatul emigratiei pe 2008 e totusi ceva. Nu e chiar asa de rau. Bine ca nu sintem pe ultimul loc :D. In rest sper ca cei 484 x 2 incluzindu-i si pe cei cu cpr romanesc sa isi vada de ale lor si sa nu creasca statistica in puscarii. Nu de alta dar o sa le dea de lucru la Amba si la Pupincuristul de Stefangornistul si e pacat ca le strica socoelile. Trebuie sa-i lasam sa doarma sa nu care cumva sa dea socoteala despre cei care ii trimite si despre cei care ii reprezinta. Oricum cred ca e un lucru bun atita timp cit isi vad de treaba.

Ud over danske statsborgere indvandrede 2020 personer fra Polen, 838 personer fra Tyskland og 484 fra Rumænien. I den anden retning var der flest statsborgere fra Polen, USA og Tyskland – henholdsvis 695 polske, 595 amerikanske og 401 tyske statsborgere.

Reclame

2 răspunsuri la „Invazia emigrantilor

  1. hai ca m-au facut sa rad danezii astia cu articolul lor, „invazie” cu 484 de romani ? pai si Spania sau Italia ce sa mai zica cu cateva milioane de romani ? sa fim seriosi…scriu si ei sa se afle in treaba

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s