Martisor de Aalborg

Asociatia Romano-Daneza din Aalborg doreste sa bea o bere cu baietii asa ca….daca sinteti pe aici sau pe acolo nu va costa mare lucru. Uitati sa trimite-ti ceva bani acasa si mai vedeti-va si de voi. Se organizeaza ceva.
Daca cineva doreste o escapada la Cucuiata, Lektore ai ocazia sa bei bere, sa mearga , sa vada, sa …. faca ce vrea. Aalborg de martisor e o chestie interesanta iar biletul de tren costa doar 683 dkk cu DSB Asta pentru o singura persoana dus/intors. Cu avionul costa cca 725 cu S.A.S. E un pic mai mult dar timpul de calatorie se injumatateste. Nu stiu citi vor putea sa mearga fiindca de obicei nu sint bani de trimis acasa in Romania dar eu am inercat sa va aduc la cunostinta cu ocazia asta si cam cit costa un drum pina la Cucuiata ( Aalborg).
Deci asadar si prin urmare romanasii din Aalborg sustin o intrevedere cu usile deschise pentru care 75 dkk nu mi se pare mult ci e foarte bine ca mai sint oameni care dau ceva in schimb. Asteptam provincia sa mearga la Aalborg. Daca mai doreste cineva sa mearga sa ma contacteze ca asa poate facem un drum cu masinile . Daca nu ma deranjez cu avionul sa-l calc un pic pe bataturi pe Lektorul ca si asa ma asasineaza din cind in cind. Poate Romeo 69 sau Gustav , sau care ma mai injurati . Doar asa sa vad cine ma „injunghie pe la spate” 😀 Sper sa pot cumpara biletele pe loc si sa gasesc unul sa ma invirta pe acolo sa nu ma ratacesc. Multumiri d-nei Alisa K. pentru oportunitate si de ce nu sa speram ca ne vedem la o bere de Ålborg 😀
Drumul către casa unui prieten nu e niciodată lung
Poate o sa ajungeti la Ålborg in 7 martie,cind va avea loc seara romaneasca „Martisor”de la ora 18.00 -23 30.
Biletele s-au pus deja in vinzare(75 kr/pers) de Trekanten biblioteket og kulturhuset .trekanten-biblioteket og kulturhuset).
Incercam sa facem cunoscut aici in DK si special in Ålborg ca noi romanii suntem OAMENI ca avem cultura noastra si ca nu ne caracterizeaza doar coruptia,hotia,vandalismul.
Cele bune,
alisa k
Reclame

2 răspunsuri la „Martisor de Aalborg

  1. In ce vrei sa ne duelam ? Sa vedem pe unde ma opresc sa inoptez. Sper ca gara e destul de mare si nu se inchide ca atunci am belit belengherul. Sa vad daca vor sa vina si cozile mele. Inca nu sau hotarit.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s