UPDATE-Inca un portal despre si cu romani

www.ro-dk.dk

Navigind prin matricea internetului dau de un portal romanesc. Nu e inca prea updatat si cel care il administreaza a spus ca va ezolva problema. Cind ? Nu stiu. Puteti totusi sa-l luati in considerare ca un loc unde va mai puteti injura in voie , si un loc unde poate mai puteti aduna ceva informatii despre comunitatea e romanasi din dk. Cred ca se este posibilitatea de a te cunoste un pic asa cum l-am cunoscut eu pe Toumak care e ocupat cu cresterea populatiei daeze, pe Gustav care intre timp a „murit”, Lectorul care ma asasineaza din cind in cind, Preotul Mihai care nu mi-a mai raspuns la mesaje pe mess, Romanul, Adrian care a uitat sa ma viziteze, Marian, Gica fara frica, fetele de la Capilna, Romanul care nici nu stiu pe unde mai e, Romeo69 uitat prin Noreco si DMBygg Service etc. Mai coloram un pic timpul pe care il mai avem discutind si injurindu-i pe danezi si pe romani.picture-1
Este ( A FOST ) functional.

Reclame

3 răspunsuri la „UPDATE-Inca un portal despre si cu romani

  1. nu merge dar ieri mergea asa ca l-am sunat si a spus ca o sa-l faca cit de curind. Arata exact ca in poza . I-am tras un snapshot inainte.

  2. Multumesc frumos pentru reclama sti cum se zice ca dupa ce te frigi sufli si in iaurt. In cautarea mea de a afla cine si cum imi viziteaza portalul am gasit un referral destul de interesant si din curiozitate am vrut sa vad cum sta treaba. Cat despre injuri nici nu incape vorba nu conteaza de la cine vin si pentru cine vin nu tolerez asemena comportament.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s