TVA-MOMS-VAT si goana dupa bani

Conform unor legi e adevarat vechi , proprietatea privata la vinzare nu se percepe TVA. Ginditi-va mai bine. Noul sistem de taxe din lume incepe sa-si faca simtita prezenta prin introducerea TVA-ului transfrontarier la achizitia de proprietati particulare. Bineinteles ca anumite persoane (circotasii) vor spune ca nu e inca, ca acolo e 5% , acolo se diferentiaza, ca ….Va spun la toti acestia sa va duceti dracului de mincinosi 😀

In Romania se pregateste o noua lege de impozitate a tranzactiilor imobiliare

In Danemarca la fel , Anglia o are, Italia o are si incet incet globalizarea birurilor devine un fapt real. CRIZA, CRIZA ne face mai saraci, mai dependenti financiar si mai departe mai inglodati in datorii. Toti alearga dupa banii vostrii. Sub diferite nume si forme, TVA, MOMS, ACATIST etc. toti vor banii dumneavoastra. Acest sistem financiar e bun pentru firmele care ruleaza sume importante dar pentru persoanele fizice. Nu.

Un sistem pe care nici Danemarca nici Romania nu le-a aplicat au ajuns la concluzia ca trebuie platit. Datorita crizei si prostirii ei isi pot face treaba linistiti adaugind inca un bir persoanelor fizice si saracindu-te mai tare. Deci daca vrei sa ai casa da-le bani. Cui? Lor. Politicienilor, statului. Indiferent de culoare ei fac datorii in numele tarii  , si le baga in buzunarul lor, iar prostul prostit plateste. Si plateste, si plteste. De frica de criza nu vede. E prost. Il mai prostim, bagam legea, avem structurile sa te facem sa platesti. Daca nu , ai belit-o.

Dar lasind ironia , realitatea e ca sistemul functioneaza de ai imbogatii pe bogati si de ai saracii pe saraci oriunde in lume. Acest mod de taxare al caselor si pamintului nu este intimplator. Nu este o chestie temporara ci din potriva e o chestie permanenta de acum inainte. Pe linga explicatiile economico-financiare ale nu stiu cui economist de 2 lei vechi, ca e bine , adevarul e ca e rau. Daca vinzi trebuie sa-i dai statului ceva. Dar de ce? Degeaba si ca urmare plateste.

Sistemul se adapteaza cerintelor si banii prostimii sint importanti. Acum incet devine si obiectele private importante. Va veni vremea ca atunci cind am sa ii vind prietenului meu un carucior de copil , o sa-i spun doua preturi. Cu TVA si fara. Se scrie in zilele noastre ,dar cu criza uitam ,sa vedem ceea ce ni se pregateste 😀 😀 😀

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s