PhD- Århus

Incet incet se umple Danemarca de profesori universitari. Pe Lektorasul Lektorean il stiti. El e pe la Cucuiata si isi ia in serios cercetarea lui in domeniul matematicii, analizei si de continuarea muncii regretatului Pitagora.

Am descoperit alta ciudatenie de economist fara ochelari, fara surle si trimbite, neafiliat politic, inca, dupa poza doar ce s-a dar jos de pe Harley la Hells Angels acasa sa-i provoace la o discutie de , economie analitica de piata negra in cerul gurii si prespalarea factorilor economici care duc la absorbtia de capital. 😦

Sebastian Buhai ca asa l-am gasit pe net, freaca teava Harley-ului pe la Århus Universitet la catedra de economie. As cum apare in poza tipul e bazat, de comitet. Nu-i un cercetator din ala de ochelari cu funduri de sifon. Are ochelari dar asa ca un inelectual 🙂 Un specialist , teoretician versat 😉 .Dupa ce si-a plimbat picioarele pe strada cu felinare rosii de la Amsterdam ( Olanda ) hop apare in peisaj la Århus. Na’ti-o frinta ca ti-am dres-o. Si acum e bine mersi. STrebuie sa bem o bere, dar Lektorului nu-i place berea. Un vin bun , rosu, din ala de 13,5 grade, aromat, hmhmhmhmm. Yami. Am sa pun o cutie la pastrare pentru ocazii speciale.

1 flaske Amarone

1 flaske Barolo

1 flaske Rippaso

1  flaske Brunello

1 flaske Pietradonice

si nu in ultimul rind 1 flaske Ferrari Spumante  😉 😉 😉

Blogul personal

About Sebastian

Oricum inca unul, ceea ce e bine. Incepuse-m sami pierd speranta in economistii romani 😦 Mai sint si altii si altele, dar sint in asteptare. Stam cu ocii pe ei 😀 😀 😀

Reclame

3 răspunsuri la „PhD- Århus

 1. Salve,
  Inca nu inteleg daca e de bine sau de rau :-).
  Dar astea fiind zise, niste mici observatii, rapid: CV-ul meu e public (dupa cum ai remarcat): unde scrie „professor universitar” acolo? Danemarca fiind o tara relativ serioasa–cel putin in realm-ul academe, contextul discutiei adica–, ai nevoie de ceva „experienta” (in principiu in locuri si mai serioase, experienta se va traduce prin publicatii, citate si recunoastere academica internationala– in Danemarca mai exista din pacate si obiceiuri mai vechi de a traduce loialitatea, par example, in experienta– dar enfin, astea sunt alte discutii) sa ajungi full prof (aka ‘professor’ in academia daneza), associate prof (aka ‘lektor’ in academia daneza) etc. Totusi, asta nu e unicul motiv al observatiei: deocamdata nu e clar ca vreau sa ma opresc in Danemarca, academic vorbind.
  In plus, „economist” e misnomer. „Dr. in Economie” (cu background in matematica si fizica teoretica, inter alia, e altceva :-).

  Altfel, numai de bine. Un Condrieu pentru inceput ar merge minunat, a propos :-). Nu se asorteaza el defel cu Harley, mais qu’importe? :-). A se incerca unul din 2004 (sau chiar 2005).

  Sebi Buhai

  PS1. In vino veritas, dar quando… ie, anul (si alte elemente, dar cel putin anul) e super important. Un Barolo sau Amarone sau St. Emillion Grand Clu Classe sau chiar un Lafite dintr/un an prost nu imi doresc… :-).

  PS2. Din intamplare, tot in orasul cu felinariile rosii sunt momentan :-), ie. vizita scurta de cercetare la A’dam.

  PS3. De logistica: site/ul web se va muta, fizic vorbind, in curand. „SebastianBuhai.com” va da insa tot timpul forward unde trebuie.

 2. Daca era sa citesc tot cv-ul ma dadea italianul afara ca am uitat sa mai muncesc asa ca ii las pe altii sa descifreze teorema cu prof-lekto-dr. Facem si gafe la repezeala. Asta e frumusetea 🙂

 3. domnu antonio!

  la proxima dau eu vinul, iti promit c-o sa-ti placa. As vrea si eu sa ma laud cu experienta mea, dar mi-e rusine. O sa-ti in privat cit is de bun:)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s