Noul Ambasador in Danemarca

Introducerea in diplomatie se face prin usa din spate. Vezi cazul ultimilor doi respinsi  „ziaristi” care au facut spalaturile necesare. Majoritatea ambasadorilor lucreaza in curatenia intima a sefilor si ca urmare o pun de un loc caldut in strainatate. Dar sa vedem de Micula. Noul ambasador. Ca de obicei nici ceapa nu a mincat si nici gura nu-i miroase.

Nascut 26/08/66 o Fecioara sadea, o neprihanita mai ceva ca Maria de D-zeu nascatoare

1981-1984 face liceul in Chile. Pentru ca se pare tata a fost ceva pe la Securitae in diplomatia lui Ceausescu. Cam departe de casa e adevarat.

1984-1989 Facultatea de Studii economice Bucuresti. Intoarcerea la radacini. ( Racolarea oficiala cu darea de seama) Garantat are ceva legaturi cu serviciile de informatii. Daca tata are , are si el. Nimic rau dar teoria conspiratiei e acolo la servicii.

1989-1990 trecut pe lisa de asteptare ca stagiar la Constructii industriale Oradea.

Contabil sef prin Chile, pe la Romania LEASING, Care e o firma a serviciilor secrete. O firma unde se invata sistemul de finante, un fel de firma de ucenici pentru cei initiaiti 🙂 Romania Leasing este o societate care sta ascunsa ochilor, sint cam 11-12 angajati, actionari sint un SIF ( securitatea ), un anume Vladimir Ursu cu 5% si o firma de leasing din Germania AGL. Ma cum se brodeste.

Dupa care  hop sare direct in diplomatie la Viena secretar II

Budapesta -Secretar III si de inca citeva ori secretar III

Ambasador prin Argentina, sef pe la diferite compartimente, cursuri prin diferite tari, diplomat de cariera cu baze economico financiare.

Se pare ca a stiut sa faca bai pentru cine a trebuit si ca urmare ascensiunea lui ca si a altor lucratori in rengøring din diplomatia romaneasca a fost vertiginoasa.

Baza carierei diplomatice ale lui Micula e finante contabilitate. Nu are nici o legatura cu diplomatia dar „PRIETENII STIU DE CE”. Ca si ametitul ala de inainte , fiul tatalui Paleologu, si el , Victor Micula ; nu e strain de lina singelui din familie adica tata, fiu. Clar e ca mandatul sau aici e unul economico financiar, si mai putin politic.

A fost tinut in brate de Lazar Comanescu. Despre asta ce sa spun. Alta hahalera dar nu ma intereseaza sa vorbesc de morti in schimb Micula…Victor Micula e o persoana croita de servicii secrete si teoriile conspiratiei.

Acesta va reprezenta Romania si pe tine in Danemarca. Daca nu era el era un altul care era de aceasi „orientare”. 😀

Sa-l vedem in actiune.

Asta e un raspuns la intrebarea ” Cine va fi si cum va fi ambasadorul Romaniei in Danemarca?” Sa dea dracu daca mai scapam de servicii vreodata 😀 😀 😀

Normal ca nu se poate dovedi dar pute nasol. Bat si eu cimpii cu privire la Reprezentanti. Nici ceapa nu a mincat,nici gura nu-i miroase. Si daca nu e asa , dau o bere. Si daca e asa? …

Reclame

3 răspunsuri la „Noul Ambasador in Danemarca

  1. Pingback: Ipocrizia “MADE IN ROMANIA” « Antonios Hjørne·

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s