Penibilul „Dulce Romanie…”

Cum sintem in secolul prosirii, unii mai potenti in prostie naste idei care mai de care mai de „cascadorii risului”. Niste floricele pe cimpii de adormit prostimea, o initiativa ale ciobanilor aduce ideea de prostie la nivelul de inteligenta nationala si de politica de stat. In vedera alesilor din ambasada, a prietenilor ciobanilor si al  celor carora limba e mai mare decit inteligenta va propun o diferenta de a vedea cum este promovata tarisoara de care toti  sint loviti in amorul propriu, atunci cind cineva o critica, sa face-ti un exercitiu de vointa si sa vedeti asemanarea. Realitatea si iluzia pe care guvernanti, ciobani, ambasadori , consuli si oficialitati romane, o incerca in disperare de cauza sa o afiseze in lipsa de inteligenta:

In definitiv si la urma urmei, realitatea suna asa:

Oricum nu se sinchiseste nimeni. Nu am auzit pe cineva care sa aiba un Imn al Turismului. Este o alta anomalie a inteligentei romanesti.

Reclame

Un răspuns la „Penibilul „Dulce Romanie…”

  1. Domnule Antonio,
    Urmaresc cu nerabdare si curiozitate artcolele,comentariile si nu mai putin…videoclipurile selectate de dumneavoastra,chiar daca unii va kontroverseaza.

    Fara ironie si sarcasm,
    Kinga

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s