Ipocrizia in sutana si cei 4 cavaleri ai apocalipsei

De ce popa a fost deportat? Iata o intrebare la care nimeni nu poate raspunde decit cei 4 crai de curte veche. E o ipoteza , nu e nimic sigur dar se leaga si nu mare mi-ar fi mirarea ca acesta sa fie adevarul. Toate drumurile duc la Roma, s-ar spune aici duc catre ambasada. De la personalul ambasadei care il tinea pe Suedez in brate, datul afara din ambasada a preotului, intrarea fortata in consiliul parohial al unei persoane urecheate, implicarea personala a Episcopului Macarie in pastrarea unei anumite garzi in sinul bisericii, e clara directia de unde vine mizeria pentru diaspora romana din Copenhaga.

S-a confirmat mutarea Episcopului din Suedia in Danemarca prin acapararea centrului de turnatorie. Schimbarea resedintei informationale catre o zona mai calda, calcind peste cadavre. Cum institutia bisericii e creata pe cadavre, nici episcopia nu trebuie sa se abata de la regula. In spatele  ideii ca doar alesii detin adevarul absolut,  Episcopul si slugile ( cei 4 cavaleri ai apocalipsei) ,  se ascunde de multe ori ipocrizia, de care nici sutanele nu scapa.

Ce e asa de secret motivul ? Cit de crud poate fi  ADEVARUL  lor? Cu ce sintem noi mai prejos decit ei ca sa ni se ascunda acest adevar noua, prostimii , majoritatii romanilor domiciliati aici unde e ceva putred ? O fi asa cum a scris Shakespeare, dar se intimpla aici , acum , printre noi, prin cel care are datoria sa ne uneasca. Dar conform celor spuse de Cezar, „divide et impera”, Episcopia Nordului e exact cea care va dezbina. Alaturi de lingai si pupincuristi, nu multi la numar dar suficient de haini la suflet si javre fara constiinta, isi continua nestingheriti cumpararea iertarii .

Episcopul si celalti 3 cavaleri laici , devin uzurpatorii de drept, revolutionari in numele Tatalui . Traim in lumea unde turnatoria la securitate are patrahir si limba de sarpe. Unde politicul isi da mina cu religia pentru a mai aduna ceva. Ce ? Prosi care trebuie sa fie multi. Cit mai multi.

Civilizat cum ar trebui sa fie un Episcop care a venit pentru pacatosi nu pentru credinciosi in special ( luati aminte cei care va credeti cu 3 pecheri de oua),ar fi trebuit  sa faca public totul asa cum este si el. O persoana publica. Sa dea dovada ca are asa zisul singe in vene. Dar din pacate e doar un diletant, o mica marioneta in mina profesionistilor de la Amba. E tinar dar are potential. Numit , si ales pe anumite

considerente ,care garantat nu indeplineste canoanele sa ajungi episcop asa la doar 32 de ani decit daca semnezi adeziunea ca iti vinzi sufletul serviciilor. Cel mai tinar episcop. Nu a fost facut episcop pe drept ci datorita diletantismului, lipsei de experienta dar si a secretelor pe care le trage dupa el si le propovaduieste in numele celui pe care il serveste. A nu se intelege ca-l serveste pe D-zeu cum ar fi normal dar serveste o anumita gasca de interese care sint de obicei foarte materiale. E ceva de genul Elena Basescu a intrat in Parlamentul Europen pe capacitatea ei. Hai nu ma inebuni. Chiar trebuie sa fim luati de prosti.  Si de unde si pina unde sa-l cunoasca Macarie pe Mihai Ursta, o persoana miloaga, fara coloana vertebrala, precum un lingau care ar vinde-o si pe ma-sa. Nu va intrebati? Unul e profesor de sport cu ceva activitati la MAE iar celalat doar ce a terminat scoala si studiile post-universitare. A fost ba prin Franta , ba prin Anglia. De unde si pina unde sa aiba Macarie incredere in Ursta milogul cu urechi clapauge, daca nu a fost introdus de cineva de la …….. De unde si pina unde ? Nu va miroase nimic? Poate nu are ochi albastrii ,dar daca nu-i are e clar ca are limba aspra, tabacita deja. O rima care se tireste ca vai de ea. Nu se ridica semne de intrebare? E , da. Intrebati-va de unde si pina unde. Pai de la Bucuresti se trag sforile si asa lucreaza baietii cu ochi albastii. Nu intelege-ti ? Dar,  daca tot a decis mutarea ar fi trebuit sa spuna si motivatia. Dar au fost luati pe nepregatite asa ca cei de la centru nu-si dadusera consimtamintul. Asa ca s-a rezumat l-a cele spuse la „sedinta cu parintii” de dupa liturghie.

Celalalt mebru, Doamna Georgeta, nascatoare de popa ortodox maritata cu un evreu care se inchina ( cui oare?9 alt D-zeu, o alta scorpie cu fata umana. Ar trebui sa se spuna cine este si cine nu e.

Nu cred ca ar trebui sa ni se dea raportul, dar cred ca e in interesul bisericii sa fie mai transparenta.Dar se pare ca nu.   Teoria conspiratiei a unor asa zisi profesori de sport, asa zisi , atasati economici, consuli sau marionete. Preoti si episcopi cu grade pe sub sutana care vin sa te serveasca pe tine, slugi cu limba aspra trecute prin diferite funduri de-a lungul anilor, si schimbarilor de sistem, trecuti pe linie moarta si reactivati ulterior, tot felul de cetateni carora postul de capsunar de informatii pentru stapini e mare si pentru care nimic din ceea ce ar trebui sa fie de bun simt nu e. Acestea ar fi motivele deportarii. Persoane foarte apropiate de Ambasada Secretelor, foarte apropiate de sistemul slugarnic si fatarnic al serviciilor secrete numite oficial Ministerul Afacerilor Externe, cloaca de rahat dar frumos mirositoare unde se simt ei bine , ai nostrii ca brazii. De acolo de sus , din turnul de fildes, privesc catre pulime cu aroganta ipocriziei care le-a fost administrata in loc de laptele matern.

Sa nu va mire ipoteza in care Teoria Conspiratiei  serviciilor ,  unde cei 3 membri din consiliul parohial ( cei 3 cavaleri)si Episcopul ( al patrulea) lucreaza mina in mina cu Ambasada Secretelor unde e in afara de sofer toti sint doar niste agenti politici ai stapinilor, capsunarii informatiilor. Sa nu va mire implicarea acestor specimene si modul lor de lucru , si motivul pentru care Episcopul numit in Ianuarie 2009 isi schimba subit cartierul general la Copenhaga , o parohie nou infiintata, sustinuta de la distanta din Malmø de Suedezul care era si el cu state pe la Ambasada. Totul se leaga. La aparitia Parintelui Hornicar a fost dat afara din Ambasada de baietii cu ochi albastrii. Ulterior Suedezul , alt ciudat cu state pe la Amba incita citiva agitatori in biserica dupa slujba. Crearea parohiei si impunerea a 3 membrii de catre Macarie din cinci in total. Ulterior , slugile lui Macarie si insusi inaltul prelat (cei 4 cavaleri ai apocalipsei) ,trag de sfori si-l deporteaza pe preotul parohiei la Odense dupa un sfat de taina la ceas de seara. Au creat una speciala pentru el pentru a avea terenul liber de miscare. Acum baietii cu ochi albastrii de la Amba zimbesc satisfacuti. Au reusit sa se infiltreze in toata structura parohiei Copenhaga.

Poate e asa, poate nu e asa, nu stiu sigur e doar o ipoteza demna de luat in considerare. Dar e singura explicatie logica ca urmare a tuturor celor  intimplate.

P.S. Cindva , nu demult, cineva mi-a propus o intrevedere cu Episcopul. Mi-a spus sa-i sarut mina cind ma inilnesc cu el. L-am refuzat. Din principiu nu pup mina popii, fie el si episcop. Asa ca intrevederea a cazut si Dumnezeu m-a  stigmatizat. Ulterior dupa tot acest timp m-am convins ca nu-i demn sa-i pup mina unuia care ma considera prost si greu de cap sa inteleg adevarul. Poate s-a suparat pe mine atunci persoana. Eu nu m-am suparat si a fost suficient sa-l privesc pe episcop in ochi sa-i vad duplicitatea din priviri. Nu stiu de ce imi inspira ceva putred si plin de ascunzisuri. Cine doreste sa-i pupe mina e liber dar sa fie sigur ca s-a spalat inainte. Daca nu conform invataturilor musulmane , taiati-i mina.


Reclame

11 răspunsuri la „Ipocrizia in sutana si cei 4 cavaleri ai apocalipsei

 1. coane, nu stiu ce sa mai cred.

  poporul romanesc e de la formarea lui intr-o continua cadere libera dar se pare ca groapa e fara fund de vreme ce picajul continua de doua mii de ani. Nu pot sa cred ca secu, sau AMBA, sau BORul, ar putea fi mai cu mot decit palmasii de rind. Sint convins ca si ei simt chemarea dulce a gravitatiei inspre oala cu fecale si ca probabil se lamenteaza unii altora la ceas tirziu de seara.

  Ia gindeste-te o clipa la cum se plinge konsulul nevestei personale despre directivele anale ce le-a avut de indurat de la Centrala, sau ce filipice de sertar azvirle makarie contra cruciatului hornicar cind corespondeaza cu loctiitorul lui pacepa. Toti sint martiri in credinta lor, doar sintem romani cu totii de cind ne-a luat traian cu lopata, ce mama dracului.

  Dar sa ne fie de bine. E vara. E cald si bine.

  • asa a fost de cind e romanul si sti. Intriga pe care o implementeaza autoritatile romane e asa de vizibila. Din aceasta cauza astia trebuie izolati, dar tot timpul se vor gasi unii care sa-i sustina in necunostinta de cauza. Unii care se pretind ba trimisii lui D-zeu, ba revolutionari, ba patrioti , ba dracu sa-i mai chieptene. Palmasii astia de jos le tin palma in necunostinta de cauza. Ce bine e sa te pui bine pe linga autoritati. Asa e palmasul. Fara singe in „cojones”. Exact ce le trebuie lor. Sper ca biserica din Ordrup sa fie plina si poate dupa ce o vor lua toti in gura cum au mai luat-o de citeva mii de ani sa-si dea seama. Pina atunci padurea nu duce lipsa de maimute, decit pe aici prin nord 🙂

 2. ok..ok..don antonio,
  ceva joburi mai ai?
  apropo….sincer…articolule este total eronat!sunt sigur1
  in rest tine-o tot asa….avem nevoie si de-ai ca tine…stii tu pentru echilibru social!

  bafta!

  • Hai mai gigele . Ia spune tu ADEVARUL. Daca tot e eronat poate ma inseala memoria sau nu ma duce creierul. Oi avea dunga rosie pe pasaport 🙂 Daca sti tu ia spune. Sau oare sintem asa mai prosti si doar voi initiatii aveti dreptate. Daca nu a fost asa atunci cum a fost? Spune doar asa poate reusesti sa ne mai scoti din intuneric. Lumineaza-ne pa astia mai saraci cu duhul.

 3. hahahahahaha….hai nu te supara!
  ma iau de tine de atata amar de vreme…..hai bre ca vin si io la o bere sa ne cunoastem in carne si oase….hai ca-mi esti simpatic…ti-am mai spus-o nuuu?
  hahahaha…uit-o p-aia cu jucariile lipsa cand ai fost mic!

  bafta si sa ne traiesti!

 4. acum vreo 2 luni mi-ai zis sa stau acolo in romanika ca nu stiu ce vorbesc….uite ca acum iti scriu de la alt Ip…vezi?si peste 2 luni din nou din romania si tot asa!
  sper sa nu mai inventezi despre sri…si sa ne vedem cu bine la o bere!

  bafta!

 5. Apropo Gigi. Eu nu am nominalizat SRI. Dar daca tu sti inseamna ca asa o fi. Oricum te-am asteptat cu jucarii la bere si nu ai venit. Dar poate trebuia dezlegare de la cei mentionati de tine 🙂 Oricum sa fi sanatos. Poate cu alta ocazie 😉

 6. Salutare Don Antonio….imi pare rau….imi cer scuze ca nu mi-am putut onora promisiunea facuta…a venit altcineva in locul meu:)
  Cu alta ocazie sper sa pot veni…de apreciat intentia ta!

  si apropo…nu se cheama -baieti cu sange albastru ci..agenti relatii transfrontaliere..hahaha
  bafta!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s