Pupati Stapinii in cur

Uimit am ramas , cu toate ca ma asteptam la chestia asta, asa cum s-a intimplat in Franta sau in alte parti, sa constat inca o mizerie Made in Romania.

Stapinii construiesc autostrazi din banii statului, adica din taxele pe care le platesti si pe care esti obligat conform legilor sa le dai. Ulterior, le dau datorita „costurior de intretinere” mari la niste smecheri care azi sint ambasadori, sau senatori sau cacati pe bat, degeaba, sa decartezi si tu inca odata. Deci face treba cu banii tai si ulterior mai platesti odata la folosire. Nu-i destept sistemul? Dupa ce s-au cacat pe ei cu 150 km in 20 de ani din banii prostilor , acum prostii mai trebuie sa si plateasca inca odata. Cam asa functioneaza sistemul in general. Nu doar in Romanica . Parca o bomba ar fi mai ieftina pusa acolo unde trebuie. Capitalismul asta turbat nu stiu ce sa mai spun dar  pare a fi legal sa furi. Hai sa furam si noi. Dar de la ei. Nu mai platim taxe . 🙂 Autoritatile si institutiile.

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) va introduce, incepand de luni, o taxa pentru utilizarea podului peste Dunare Fetesti-Cernavoda, cuantumul acesteia, stabilit in functie de tipul autovehiculului, fiind de 10 lei pentru un autoturism.

Astfel, soferii vor achita pentru o trecere sapte lei in cazul motocicletelor, zece lei pentru autoturisme si 35 de lei pentru microbuze si autovehicule cu masa totalamaxima autorizata de sub 12 tone. Ziarul Financiar

Si sa nu-l iei pe Stapin de oua sa-l prinzi la menghina pina ii ies ochii ca la broasca? Pina atunci pupati-i in cur pe Episcopi, Ambasadori, Presedinti etc. poate asa va mai imparfumati.

Reclame

2 răspunsuri la „Pupati Stapinii in cur

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s