Job-Se cauta un bucatar

Restaurant LA ROCCA cauta urgent un bucatar cu ceva experienta in bucataria italiana. Daca doriti sunati si intrebati de Vincenzo. Spune-ti ca ati aflat de la Antonio si restul e treaba voastra. Daca vorbiti italiana ar fi foarte bine deoarece toti sint italieni in bucatarie. Locul asta de munca , ca si orice job in domeniu e de azi pentru ieri. Primul venit e primul servit. Daca il vedeti dupa 1 saptamina sa stiti ca nu au inchis restaurantul sa va astepte pe voi, asa ca sunati.

http://www.larocca.dk

La Rocca
Vendersgade 23-25
1363 København K
Tlf. 3314 6655

Daca nu sinteti bucatar sau macar ajutor, adica cineva care sa fi lucrat intr-o bucatarie lasati-o moarta. Bucatari de acasa de la mama nu e nevoie, nu e nevoie nici de zidari sau zugravi, mecanici sau timplari. . Nu de alta dar sa nu-i faceti sa piarda vremea cu voi. Bucatarii si cei care au lucrat in bucatarie stiu de ce :-D. Succes.

P.S. Daca cumva Vincenzo nu este acolo cereti sa vorbiti cu Fabio. Ii spuneti la fel ca ati aflat de la mine. Sa nu ma face-ti de rahat. De asta mi-e cel mai tare. In rest….bafta.

Babuinii sa se abtina.

Reclame

3 răspunsuri la „Job-Se cauta un bucatar

  1. Ion Buffon Babuin@Ti-am sters comentariul de la articolul cu job. Daca eu sau tu avem un servici cit de cit nu trebuie sa facem comentarii gratuite. Altii poate doresc un job. Sper sa nu te superi 🙂 Fac si eu ce altii nu fac. Sper ca altuia sa-i fie de folos. Nu fi rautacios ca nu-ti sta bine 😦

  2. bafta chiar ma intereseaza si nu gaseam bucatar in danemarca..care este numarul de tel…vorbesc italiana cursiv..sunt bucatar de 25 de ani..cum pot lua legatura..trimete-mi un maill cu tel te rog…multumesc…

    • Numarul de telefon e scris sus impreuna cu adresa. Trebuie deja sa fi aici in Danemarca. Dupa cum sti cine vine primul si accepta conditiile e luat. Trebuie sa vi personal sa vorbesti cu el. La telefon doar faci o programare. Dupa cite stiu eu au sunat si acasa in Italia si urmeaza sa primeasca citeva raspunsuri. Trebuie sa te grabesti.
      +4533146655

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s