Danezii rasisto-fascisti

Dupa cum se stie , nu e usor sa fi strain in Danemarca. Pentru multi Babuini faptul ca poate sa cistige o mie si ceva de euro cel putin e o mana cereasca dar si pentru ceilalti e destul de greu. Danezul, ca ne place sau nu ne place se uita chiorisi la tine ca vi dintr-o tara mai cu probleme.Parca eu as fi creat problemele. De, parca nu ar avea dreptate , dar ce sa le facem. Nu ne convine si atunci incepem precum primatele sa zgindarim sau precum porcul cu ritul prin cacat. Dar in fine, asa sint , poate pe buna dreptate sau poate nu. Nu am venit aici sa-i schimbam pe danezii rasisti sau fascisti, nazisti sau cum i-o mai cataloga unii. Sint destul de mindrii ca sint danezi si au avut o tara care i-a facut asa. Le-au dat si pe gura si pe cur. S-a aplicat chestia aia ca tara trebuie sa faca ceva pentru tine si nu tu pentru ea. Si le-a mers bine. I-a crescut si educat in acest spirit. Ca se cred mai presus sau mai prejos nu are importanta. Suficient ca asa cum sint ei , cu bunele si cu relele lor pot sa demonstreze babuinilor calitatile pe care oricum primatele nu le vor observa. Ca e propaganda, ca e manipulare iar nu are importanta dar au ceva ce altii nu au.

Dupa cum stiti, politia a intervenit intr-o biserica in Nørrebro si a arestat cieva zeci de azilanti. Am fost din intimplare dupa citeva zile in care la televizor vuia de scandal pe traseul manifestantilor care au organizat un mars penttru umanitate. UMANITATE ? Cih, ar spune ambasada si stapinii. Da mai babuinilor, umanitate, ceva care pentru voi nu exista nici macar in DEX. Dar revin iar la rasistii astia de danezi cum ii fac multi conationali de-ai mei, au pus-o de-un concert de muzica in buricul tirgului , doar asa sa poata sa atraga atentia la brutalitatea sistemului, la agresiunea politiei si autoritatilor statului, dar si pentru UMANITATE. Concerul sustinut de multe voci ale Danemarcei , Simon Kvamm, Niels Hausgaard, Outlandish, Sebastian, Trentemøller, Lars H.U.G. si Mikael Simpson, care au cintat gratis a adunat o gramada de danezi . Totul a fost in numele UMANITATII, stimati stapini, si chiar numele a fost »Humanitært ophold nu!«

2 din 3 danezi considera ca asigurarea azilului in Danemarca ar trebui sa se respecte legile ONU cu privire la azilanti. Asa ca sa nu se mai cace domnii babuino-romano-rahat pe ei ca participarea in Rådhuspladsen a acelor fascisti sau rasisti a fost reala si se poate vedea in imagini foarte bine. Curvele alea de daneze si cu drogatii astia de danezi. Cind o sa-i vad pe romani facind ceva asemanator pentru tigani? Ar fi ceva . Hai sa ne (beeeep) pe voi, va plac koroanele daneze, va plac curvele daneze dar mama voastra e Sfinta Filofteia.

Ptiu drace!!!!!

P.S. Am adaugat un filmulet de pe youtube cu larga participare a lui Horia. http://www.danemarca.dk.


Reclame

4 răspunsuri la „Danezii rasisto-fascisti

 1. When the 23 refugees were sent back to Iraq it was a timed action aimed at turning the attention of the media away from the deportation of a Danish women named Camilla Broe so she can face a showtrial for something they claim that she had done decades ago.

  Our politicians are not happy to let the public know that some kind of dirty deal had been done, so it was a smart move to send them down there just a few days before a miscarriage of justice should take place.

  And it worked. People went on the streets op Copenhagen for people who at no time had contributed to the Danish society. People who have been a so huge burden on our society that we are unable to afford what was left of our welfare society – our early retirement system called „Efterloen” in Danish.

  I believe that the deportation of these 23 refugees is a question of survival for our once proud nation. As our finest and unfortunately retired politician Mogens Camre once stated the European Union is governed by the wrong people lately so we cannot get the money out of our membership we are entitled to and as we did before.

  But the timing was wrong because it took the attention of the media away from what is more important for our Danes – our freedom to act freely while living abroad while being protected by our laws.

 2. you have perfectly right. the system is everywhere the same. but in my opinion not the refugees or foreigners is changing your danish system. is the goverment of etch country. the foreigners is only the reason to change the law. the danish society is going down becouse of high financial interest.

 3. Danezii sunt intr-adevar rasisti imputiti.O parte dintre ei.Am muncit doi ani acolo,in nordul DK,si toti au incercat ,sau au si facut-o,sa te fure si sa te insele.Dupa ce am platit 6 chirii in avans jegosii au mai cerut bani pe inca 3 chirii.O natie de cacat.Sa se duca dracu cu totii.Si faza ca iti vinzi totul si te duci sa incepi in DK o viata noua, e cea mai mare prostie pe care am auzit-o. Pana nu sunteti siguri de un job in DK nu plecati.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s