POLITI- a inebunit politia

De citeva luni, politia din Danemarca a inebunit.  De cind cu procesul la curtea europeana cu privire la drepturile de azil si acordare de rezidenta, a inebunit guvernul. Cind e vorba de azilanti sau persoane mai putin periculoase sint rai, cind e vorba de smecheri cu staif stau ca mortii-n papusoi.

Culmea e ca nu a inebunit cind au marit taxele la importuri, nu au inebunit cind au dat monopol citorva firme in anumite domenii, nu au inebunit cind a inceput furtul l-a buzunare al institutiilor statului, nu a inebunit cind au bagat miliarde de koroane in sanatatea privata sau in bancile care nu crediteaza nimic. Nu se inghesuie sa controleze concernele internationale de frauda, nu se infig tare  cu politia in cei care transfera sute de miliarde de koroane prin Luxemburg sau Cayman Islands in schimb se inghesuie la controlarea celor 5-6 miloane de sclavi pe plantatie.

In spate la mine aici e o constructie abandonata unde se fac antrenamente. Bun, politia trebuie sa se antreneze dar pentru ce? Pentru interventii. Interventii impotriva manifestantilor. Dupa cum se stie in Copenhaga au avut loc mai multe demonstratii in ultima perioada. Ba cu irakienii, ba cu globalizarea, ba cu incalzirea globala. Cu gripa porcina inca nu. Ceea ce se remarcat este ca 80% dintre manifestanti sint danezi. Ceilalti 20% sint alte natii. De aici rezulta faptul ca danezii in marea lor majoritate sint destul de acizi si destul de critici la adresa institutiilor statului. Pina nu demult nu exista asa multe probleme. Deodata acum au aparut din ce in ce mai multe. Ba Hells Angels, AK47, Black Cobra, dar de ce nu se duc peste ei si in schimb se baga peste ceilalti? Statul politienesc. Statul care indiferent ca e comunist sau capitalist isi face banutii si isi confera dreptul de Sef de trib. Plin orasul de politisti in civil care nu au ce face. Suna alarmele politiei ca la nebuni, in trafic le vezi masiile alergind ca nebunele pentru nimic concret. Chiar e plin de teroristi si asasini ? Dupa cele scrise prin ziare asa o fi dar exista motivatia prin care sa existe un asa mare numar de politisti in civil? Poate e doar intimidare. Dubite goale , doar cu soferii merg cu sirenele pornite catre sediu? Ce a luat sediul politiei cu asalt cineva? Poate e doar asa ca sa se afle intr-o misiune. Sau poate politistii din sediu i-au sechestrat pe sefi si ameninta cu aruncarea in aer? Ce e asa de grav de echipele de interventii inarmate pina in dinti vin cu zecile la o banala cearta intre vecini? A inebunit lumea. A inebunit politia. A inebunit statul de drept.

In Nørreport , acum o saptamina a avut loc un accident intre o masina de politie si o alta masina. Masina de politie nu a mai putut porni datorita sistemului de alimentare intrerupt de impact. Asa ca a trebuit impinsa. Politistii au cerut ajutor sa li se impinga masina din intersectie. Stiti citi cetateni i-au ajutat?.Nici unul. Nici macar unul. Toti se uitau dar nici unul nu s-a schinchisit sa-i ajute.

O alta situatie cind o mama cu un copil de 6-7 ani vroia sa traverseze strada pe Gothåbsvej si o masina de politie a trecut prin fata. Copilul a ridicat o mina in aer ca un gest obscen la adresa masinii de politie.

Aztazi, cineva m-a sunat ca mai multe dube de politie s-au adunat la gara sa bage marfa. Au adunat o gramada de ciudati si i-a dus. Bun, e normal sa mai faca si curatenie, dar daca se ajunge sa te i-a de pe strada ca nu-i place de ochii tai deja e prea mult. Daca e unul infractor , ia-l , baga-l in duba si pe urma pa. Nu aduni cit se poate de multi sa-i controlezi pe toti si daca nu gasesti nimic, scuze si felicitari.

Asa e cu politia. Sint inca suportati. Cind suportabilitatea va ajunge la maxim vom vedea repetata istoria Cristianiei din anii 80.

Acum citeva saptamini a fost omorit un ciine politist. Scandal mare si ca urmare doresc sa faca o lege. Nimic rau dar…..video.tv2.dk

in partea cealalta pentru comparatie sta

Am scris despre asta doar asa ca sa arat ca nu danezul e de vina ci statul Asa cum nici romanul nu-i devina ca e sarac ci statul si institutiile sale, cum nici americanul nu-i de vina. Ca se numeste America, Danemarca, Romania, statul, prin functionarii si institutiile sale te fura legal , te bate, te sodomiseaza , te usureaza de bani si pe urma te lasa.

Consider ca nu trebuie injurat danezul, nu trebuie injurata Danemarca.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s