Lømmelpakker-unde drepturile dispar

Ce este  „Lømmlepaker” ? Este un pachet de lege prin care se constringe drepturile de a mai ii deranja pe „stapini” cu demonstratii, de a mai reactiona la durere sau de a te ascunde precum strutul si de a baga morcovul in cur cu tot cu iepurasi de catre asa zisii oameni care au grija de tine.Varianta Basescu, Geoana, Antonescu de Danemarca.  Uitativa la Danemarca si vedeti ca legile de aici se adapteaza in toata lumea. Mica tara, mica dar ridica. „Lømmepakker” o lege cu destinatie directa pentru cei care se opun unui sistem duce „democratia” intr-o zona dictatoriala.

Multi sint impotriva acestei legi. Sindicatele sint impotriva, multe branse , multe organizatii neguvernamentale.

Partidele , DF,Venstre sint pentru implementarea pacxhetului de legi. In partea cealalta sta Radicalii si Socialistii. Linga ei sint si LØ, adica toate sindicatele din Danemarca, si foarte multe organizatii civile si nonguvernamentale . Se spune ca cei care se opun legilor sint in numar mult mai mare decit cei care sint pentru. Interesant va fi cum va ramine . Asta ar insemna ca legea va fi aplicata in favoarea unei minoritati scrie Politiken

Tot acest tam tam este facut pentru ca odata cu Summitul de la Copenhaga sa se introduca legi de a baga spaima in activisti care se pare ca au o foarte mare sustinere .

Baroul Avocatilor din Danemarca atrage atentia pericolului implementarii legii . DR-Nyheder

Reclame

2 răspunsuri la „Lømmelpakker-unde drepturile dispar

  1. coane, soarta ne e oricum pecetluita. ce ne mai ramine de facut e sa ne dezvoltam muschi fesieri suficient de puternici astfel incit sa le fie greu stapinilor sa ne strapunga sfincterul cind va fi sa fie:)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s