Electric-Stapin si sclav

Incep pe zi ce trece sa simpatizez cu baietii kamikaze. Se stie ca sint acceptati , impulsionati si ajutati chiar de cei care ii injura, asa ca incep sa vad si altfel lucrurile. Nu de alta dar e ciudat sa se bata apa in piua cu teroristul cu bomba in chiloti sau barbarul somalez cu toporul. Parca am fi intr-un film horror sau de razboi. Peste tot se vorbeste despre terror. Eu unul nu vad si daca e sa fie ceva, primul pe care l-as invinovatii ar fi cei care i-au nascut, ii promoveaza sau ii subventioneaza si anume Stapinii sclavilor (MASTER). Cum Dracul nu are cum sa intre in Rai decit daca ii deschide Sfintul Petru usile asa si cu ametitii terror-horror, nu pot intra decit cu aprobarea sefului Stapin.

Acum citeva zile am cumparat o priza smecheroasa care daca inchizi sursa principala se inchid si celelalte auxiliare. Sta scris pe priza , Master-la cea principala si Slave la cele auxiliare. Master-Slave. Nu se numeste Auxiliar se numeste Sclav. Nu se numeste Principal se numeste Stapin. Circuitele electrice isi schimba denumirea. Sint personificate acum. O intreaga literatura se asteapta sa se scrie . Au supus la vot si si-au hotarit redenumirea circuitelor.Cind oare vom vedea terorism la priza?Stapini si sclavi au fost de cind lumea si pamintul ,dar terror-horror doar in ultimii 25 de ani. Poate trebuie sa mai asteptam putin. Cind va fi redenumit scurt-circuitul electric in electric terorist? Curind sper. Trebuie arestat, bagat pe pagina intii si speriat sclavul cu scurt-circuitul. Trebuie de urgent scos in afar legii fizicii. Nu de alta, dar cind se va arde becul sa-l prajiti pe teroristul electric.

Cum terror-horror nu poate sa apara asa din senin fara contributia generoasa a Masterului, Sclavul se executa fara sa cricneasca. Rezulta ca sint o priza ca si marea majoritare, deoarece Master e numai unul.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s