Terorismul din Danemarca

Un somalez, de 13 ani in Danemarca, s-a trezit acum dupa ani de zile de la publicare , sa-l atace pe Kurt Westergaard, celebrul caricaturist danez. Cel mai pazit danez din ultimii ani, cel pentru care anual se cheltuie o gramada de bani cu protectia vietii sale, cca 40-45 de politisti anual cu delegatie de serviciu se perindau pe la usa lui plus cei de la PET fara delegatie, a fost placut surprins de o vizita cu un TOPOR in usa. Mare scandal la gazeta de perete daneza cu teroristul care inca nu lucreaza pentru diavolul Al-Qaida , dar e pe drum .

Cum securitatea caricaturistului nu a fost in ziua aceea de serviciu, somalezul a aflat si si-a luat toporul sa-l invete minte pe necredincios. De unde o fi aflat nu stiu , dar important e ca a aflat. Si asa s-a pus de o actiune terorista al lui x cu toporul la Y.

Sora lui, Fatima, una ca abanosul, somaleza sadea, a dat un interviu la TV2. In interviu ea spunea de problemele psihice pe care le are fratiorul si ca din „intimplare ” PET-ul nu este strain de asta. Cine ? PET-ul care trebuia sa-l apere pe caricaturist? Politia? Da. Cei care stiau ca nu-i nimeni de servici la domiciliul caricaturistului sau poate au uitat sa semneze ordinul de deplasare sau fisa postului. Tot ea a spus ca i se pare total anormal sa mergi cu toporul sa omori pe cineva cind poti sa-ti iei un pistol si BUM. Pa si ne intilnim dincolo de aparente 😉 Pai e normal si firesc. Un pistol sa-l cumperi pe piata neagra e simplu. Dai un telefon si-ti faci o intilnire, cu 4-5000 de koroane si-a tras baiatul un pistol cu munitie suficienta cit pentru vreo 80-100 de oameni, un calibru sanatos de cam 9 mm, deci face o gaura destul de mare incit sa nu-l mai scape nici dracu. Simplu.Nu-i nevoie de topor. Ce sa-i faci, multi vad, se oripileaza si se enerveaza pe teroristul minune ignorind institutiile statului abilitate. In ultimii 2 ani , din discutiile purtate cu fratiorul ei , a aflat ca PET-ul il contactase pentru racolare de multe ori si poate chiar o fi reusit. Astea ar explica mai logic „terorismul” in Danemarca si cine este instigatorul. Dar in fine daca la gazeta spune ca e terorist….Acum sa asteptam o lege antiterorista si gata. Nu mai misca nici copilul in ……..masii.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s