Microsoft si Danemarca

Danemarca , o tarisoara de marimea unei amprente pe harta. cu cca 5 miliane de locuitori produce pentru Microsoft o caruta de bani. Bill Gates ar fi foarte fericit, daca nu este, fiindc datorita Danemarcei si sistemului civilizat anti-piraterie, cistiga cam 14.000 dkk pe ora , adica in jur de 1866 euro la o singura ora. Nu-i mult dar nici putin tinind cont de numarul populatiei. Intr-o zi Microsoft incaseaza cam 342000 dkk. Nu stiu daca Microsoftul plateste ceva taxe pe profit dar nu cred sau daca plateste e ceva marunt. Dar e interesant sa vezi si sa aduni la sfirsitul anului cit pune in buzunar Microsoft doar din Danemarca. 16.600.000 de eroo nu e mult pentru o firma de anvergura ,dar la  o populatie de 5.000.000 e ceva.

Reclame

2 răspunsuri la „Microsoft si Danemarca

  1. De unde ai cifrele astea domnu’ Toni ? Si cum mai exact le castiga ? La o populatie de 5 mil nici sa vanda cate 2 licente de Windows fiecarui locuitor si tot nu se incadreaza in sumele mentionate de tine.

  2. nu e vorba de licentele Windows. E vorba de intreg Microsoft. X-Box, Software, Games , hardware, etc. Tot ceea ce tine de Microsoft, nu numai licenta de Windows. Toata industria, tot ce inseama Microsoft si unde are sigla. Persoane private si firme care au contracte directe cu Microsoft. Cifrele le-am luat de la Danmark statistic. Am incercat sa gasesc linkul, dar e greu. Din intimplare am dat peste el cautind niste cifre economice pe anul trecut.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s