Carti electronice despre Eminescu

Am stat si am citit „presa romaneasca” zilele astea. M-am uitat la televizor cite putin, la stiri si pe ici pe colo. Parca ziua de 15 ianuarie , ziua Nasterii lui Eminescu, nici nu a existat. Daca era despre Obama, Minune, Salami  sau Iliesti  era o intreaga literatura. S-a vorbit un pic despre poetul Eminescu, s-au recitat poezii, dar cam atit. Multi nici nu s-au sinchisit sa spuna nimic. E o lista intreaga cu oficialitati, cu asa zisi ziaristi si canale de dezimformare in masa. Pacat ca nu vedem padurea de copaci si doar citiva agitatori sau miine poimiine teroristi gen Roncea care incerca sa mai scrie cite ceva despre el. Restul, „toti o apa si un pamint”. E trist sa vezi ca Eminescu, scrierile sale se rezuma doar la „sara pe deal”, „luceafarul” sau „ce-ti doresc eu tie….”. Cred ca se intoarce in mormint. Toata viata lui publicistica, jurnalistica, politica , tot ceea ce l-a facut sa scrie poeziile si proza literara, se trece cu vederea, se ascunde prostimii. E trist. O fi din cauza unui curent anti eminescian in forurile inalte ale culturii si statului roman? O fi o conspiratie la fel ca si moartea sa? Nu stiu dar am sa mai citesc sa vedem.Asa ca am sa fac un lucru poate ilegal, aviz amatorilor.

Mihai Posada, doctor in studii filologice Universitatea Sibiu, are o teorie prin care Eminescu este blocat de un curent antieminescian care nu doreste studierea femomenului Eminescu si a vietii sale politice. Un studiu al sau il puteti accesa la  „Metamorfozele curentului anti-eminescian”

Eu sint la dracu cu carti departe de Ozana cea lin curgatoare , poate e bine, poate e rau, m-am hotarit sa incalc legea si sa distribui gratuit citeva carti electronice. Sper ca autorii sa nu se supere pe mine ca fac ceva „rau” si sa ma numeasca miine poimiine „terorist”, sa-mi trimita politia pe cap ca astia abia asteapta, tu-le muma lor la toti. Bine ar fi sa le cititi. E nasol de citit de pe net asa ca va spun sa le imprimati si cind nu aveti ce face , in loc sa va uitati la nu stiu ce ciumpalac care bate cimpii pe la televizor sau cind te certi cu consoarta, baga-te in camera si lasa-i sa urle. Citeste un pic ca nu-i cu bani. La aia care va cer bani ce le spuneti? De obicei ,multumesc. Pe mine sa ma injurati de toti, si sincer sa fiu din cauza asta sforai noaptea de ma cearta nevasta a doua zi, doar sa cititi si altceva. Nu strica. E cuvintul magic GRATIS DOWNLOAD.

Cit de retrogad este Eminescu – R.M.Crisan

Drama sacrificarii – Theodor Codreanu

Mihai Eminescu, Scrieri politice – R.M.Crisan

Eminescu Interzis-R.M.Crisan

Testamentul Politic– R.M.Crisan

Ca sa le cititi pe toate, va trebui sa te certi des si mult cu jumatatea ca sa o poti citii linistit. Dar dupa citeva zile fara munca, hrana, bere, femei/barbati si copii o sa fii mai destept( a)  😉 si atunci , jumatatea te va iubii mai mult, mai frumos si mai dracos. Sint curios oare citi vor fi interesati sa citeasca si altceva? Am sa dau rezultul ulterior.

Reclame

3 răspunsuri la „Carti electronice despre Eminescu

 1. Felicitari pentru initiativa si pentru blog!

  Online inca cinci carti. Despre Eminescu. Si despre mari personalitati continuatoare ale gindirii lui politice.

  ECONOMISTUL MIHAI EMINESCU

  MARESALUL ION ANTONESCU SI CORNELIU ZELEA CODREANU

  ISTORIA INTERZISA

  MOTA SI MARIN

  NICOLAE IORGA SECRET
  http://www.scribd.com/NICOLAE-IORGA-SECRET-Radu-Mihai-Crisan/d/29241207

  Aceste carti sint publicate cu CopyLIBER (au copierea, traducerea, difuzarea neingradite si gratuite).

  Daca aveti html-ul dezactivat: cu PASTE asezati link-ul in browser si, apoi, apasati ENTER.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s