La DK ca la RO

Taci si-nghite(TACI SI-NGHITE)

Rasmmunsen al II-lea , anul trecut, pe timpul lui Rasmmunsen I Fogh, a facut in asa fel incit a deviat o suma considerabila de la bugetul de stat catre sectorul prival de sanatate. Mai pe romaneste, a furat de la sclavi si saraci si i-a dat la bogati( moguli) 🙂 Asa se practica si pe aici, nu-i nimic nou. La ei ca la noi. Nu au inventat romanii roata. Aviser.dk a intrat in posesia unei corespondente sa-i spunem semi-confidentiale cu privire la smecheriile Dimbovitene din Copenhaga. Interesant ca nu se publica toata corespondenta. Ar fi interesant, dar asa e in DK. Se pastreaza sub masa la negocieri ” democratice” 😀

Aviser-vezi articol

Acum e cam strins cu usa mai ales ca e presiune din partea socialistilor care au cerut cam mult se pare  sa-si tina gura, si uite asa a aparut in presa. Multe voci incep sa se auda de infiltrare politicului in administratie. Ca la noi e si la ei.

Peter Larsen (S.F.), Directorul Finantelor Publice, declara ca: Acest lucru demonstrează că a existat un interes considerabil aflat la indemâna primului-ministru de a influenţa acest caz. Am avut întotdeauna sentimentul că cineva de la guvern a fost interesat de tragerea unor sfori şi că dezacordul între functie si persoana de stat nu au fost condiţionată , ci mai degrabă a fost pentru că au fost rugaţi să ia poziţiile publice pe care le-a ocupat adica intr-o limba mai simpla, au fost propusi pentru functie si au acceptat. Nu au fost obligati. Pentru asa ceva daca minorul poate fi judecat ca si un adult, el, Rasmunsen sau Basescu, Iliescu sau cine stie ce Stapin, sa-i luam gitul. Simplu. Eu te-am votat, eu te omor 😉 Dar nu-i frumos, nu-i crestineste. Pina la urma la ei ca la noi. Se fura si nimeni nu le face nimic.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s