Lege pentru toti

De ceva timp se discuta despre pedepsirea minorului. Cum ar trebui pedepsit minorul daca nu ca un adult. Nu au voie sa se casatoreasca minorii fara acordul parintilor , dar pot fi judecati de legea Stapinilor precum un adult. Interesanta optica si mai interesanta schimbarea macazului in triajul justitiei daneze. Bineinteles ca e normal ca si un minor sa fie pedepsit pentru anumit infractiuni , dar totusi……De ce minorul, adultul sa fie pedpsit cind Amba, Stapinul, Mogulul nu sint? Pai simplu. Minorii sclavilor nu au politie si nici justitie careia sa se plinga.Iar minorii sclavilor vor fii viitori sclavi ca doar nu e Prigoana J.R sau Baseasca Minune. Si mai mult, nu au arme ca sa se poata zbura citiva creieri de Moguli, Presedinti , Regi sau Stapini. Ar fi interesanta ideea ca cei aflati in functii de Stapini sa plateasca cu viata, sa fie omoriti cu pietre in piata publica, atita timp cit unui copil i se aplica aceeasi pedapsa unui sclav, celor alesi sa li se zboare creierii. Dar iar sint morbid si nu-i bine. Instigator si poate terorist.

Arbejderen. vezi articol

J.P. vezi articol

TV2-vezi articol

Asa ca minorii sint egali cu adultii si pentru asta trebuie pedepsiti ca atare. Deci pot fi si teroristi. Daca de exemplu un Hacker de 12-15-ani se joaca un pic cu emailul lui Rasmunsen II sau poate alt Stapin inregimentat in stinga sau dreapta esicherului politic ,si da public corespondenta prin care statul de drept te fura de te rupe si ca esti doar o vaca de muls prost si manipulat, poate sa intre in puscarie pentru o infractiune grava de violare a intimitatii sau eu stiu de terorism informatic. Esti un Criminal Internaut, terorist on line. In schimb Rsmunsen II iti baga microfonul in pat la amanta si in masina, si nu spui nimic, in schimb minorul este terorist. Cam asa se tot incerca sa se bage tot felul de legi care mai de care mai ciudate ,ca ei, Stapinii ,sa nu fie deranjati de nimeni. Mai ales de pulime.

Hvis man er gammel nok til at slå ihjel, er man også gammel nok til at blive straffet, lyder argumentet fra justitsministeren.

Argumentul ministrului justitiei. Dacă este destul de mare pentru a ucide, este deasemenea, destul de mare să fie pedepsiţi în conformitate cu legea.

Acum ese vorba de criminali la propriu (ucide), ulterio se va transforma si la criminali cibernetici. Nu-i destept baiatul asta?

Øje for øje – tand for tand (Ochi pentru ochi si dinte pentru dinte)


De unde le-a basit ideea de a ii putea judeca pe minori? De la COP15 si incalcarile legilor de catre statul de drept democratic , asa ca, pentru ca in viitor sa nu mai fie „probleme de acest fel , schimba legea sau o introduce dupa bunul plac. Scrie Arbejderen (vezi articol). Socialistii nusint total impotriva , doar de ochii lumii. Daca legea va fi „buna” pentru ei se va raspidi peste tot si asa incepe dragostea. Dr ce ma intereseaza pe mine. Mie da-miMercedes, bani, curve si Salam, iar dupa mine potopul.

Si uite asa  vintul bate dinspre vest catre est

Reclame

Un răspuns la „Lege pentru toti

  1. dar sa spunem ca eu sunt un minor de 15 ani. Daca pot fi judecat ca si un adult vreau sa am permis de conducere la 15 ani, sa ma imbat si sa fumez, sa pot intra in cluburi rau famate, sa ma joc carmageddon in realitate si sa fiu ulterior judecat ca si un adult dement. As putea si fara permis, dar macar legal sa am dreptul sa conduc daca regulamentar nu vreau. 8-}

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s