Viitorul suna „BINE”

Si nu e vorba de Conex e vorba de bani. Banii nostrii, banii vostrii sau banii sclavilor.

Banii mei stau in banca, asa ca daca vreau sa dau ceva bani parintilor sau unui prieten afara din DK, fac un transfer de numere ceea ce e sigur, civilizat si nu imi cere prea mult timp. Este o intelegere intre banca si client. O accepti esti bun de urmarit.Problema e ca intervine America in discutie. Multi ar spune , ce ma intereseaza America. Pai pe tine nu te intereseaza ,dar pe ea o intereseaza de tine. Nu de tine ca persoana ci de banii tai. Toate tranzactiile bancare dintr-o tara in alta se raporteaza guvernului Statelor Unite. Ce-i freaca pe ei de banii mei , nu stiu , dar nu pot dormi fara sa stie citi ii trimit lui X sau lui Y. Si asa cum spunea Rammstein intr-o melodie: „We are living in America” asa ca FED-ul lucreaza si pentru tine indiferent daca tu esti platit de danez, roman sau irakian atita timp cit lucrezi cu singura banca din lume si anume FED (Federal reserve). Ok, dar ce ma intereseaza pe mine cine imi urmareste contul, banii, si ce am cumparat de la Netto. Mai bine ma uit la Elodia sau Salam, ma uit dupa Veverite si dupa Popindai, totul e frumos si bine.

Avem unii masini, bun. Platim taxe. Bun. Platim combustibil pentru deplasare, 70-80% sint doar taxele din pretul combustibilului, bun, platim autostrazi (in Danemarca platesi podul cit pentru toata autostrada daca locuiesti pe Sjælland), poduri, rovignete. Asa e legea si e „normal” s-ar spune, dar o taxa in plus nu ar strica. Mai platesti si la numar de kilometri parcursi. Cu GPS de urmarire bagat fortat prin „lege” in masina si HOP , iti mai salta niste bani. Interesat, dar ce ma intereseaza pe mine. Nu ma intereseaza. Daca vrei masina sa platesti. Nici cal nu pot sa-mi iau ca animalele se cipuiesc cu sistem de urmarire si nu pot nici cu calul sa mai merg daca nu platesc la kilometrul parcurs. Asta in viitor , nu acum. Asa ca ar fi mai bine sa stau in casa. Daca imi baga si cipul sub piele ca la animale o sa ma taxeze poate la metrii pe care i-am facut pina la piata si inapoi. Cine i-ar putea opri? Unii ar spune : o noua revolutie. Da hai. De unde si cu cine? Cu babuini si struti? Cu telenoveliste si analfabeti? Din casa? Din fata televizorului? Pfff. Fiica-mea? Fiica-ta sau fecior-tu? Ma-ndoiesc.

Cum cash-ul va disparea sau in cel mai fericit caz va exista numai la banci si in cantitati foarte mici se va aplica taxarea la discretia unuia sau a altuia. O sa te lase fara gologani si o sa fi sarac lipit pamintului, o sa ai bugetul controlat de banca si daca mai faci si economie o sa aibe grija sa ti-i ia. O sa muncesti putin , o sa maninci plastic, o sa caci, o sa bei si o sa crapi ininte de termen. O sa te intilnesti cu prietenii in teleconferinta si o sa faci cybersex facturat la sfirsit de an.

In sfirsit, VIITORUL SUNA BINE si nu stiu daca o sa mai ma pot duce la Cucuiata sa beau o bere in viitor sau sa joc un sah cu ….X

Reclame

3 răspunsuri la „Viitorul suna „BINE”

 1. Quote
  „Multi ar spune , ce ma intereseaza America. Pai pe tine nu te intereseaza ,dar pe ea o intereseaza de tine. Nu de tine ca persoana ci de banii tai. Toate tranzactiile bancare dintr-o tara in alta se raporteaza guvernului Statelor Unite. Ce-i freaca pe ei de banii mei , nu stiu , dar nu pot dormi fara sa stie citi ii trimit lui X sau lui Y. Si asa cum spunea Rammstein intr-o melodie: “We are living in America” asa ca FED-ul lucreaza si pentru tine indiferent daca tu esti platit de danez, roman sau irakian atita timp cit lucrezi cu singura banca din lume si anume FED (Federal reserve).”

  Ai dreptate in felul tau, dar ceea ce neglijeji sau nu te-ai informat este
  faptul ca The Federal Reserve Board(FED-ul) reprezinta interesele guvernului American nu este complet adevarat, mai bine spus a unor investitori privati.
  Si este una dintre institutiile bancare mondiale controlate de aceiasi individuali
  care se pare ca au originii europene, surprise?
  Ti-am inclus un link ptr. „un mic” historic video numit:
  The Money Masters – How International Bankers Gained Control of America.
  http://video.google.com/videoplay?docid=-515319560256183936#
  Poate poti sa-l pui pe pagina asta linga articol, sau mai bine pe prima pagina
  deoarece cred ca este singurul film care l-am urmarit de la inceput si pina
  sfirsit fara sa adorm, si nici nu mai pot dormi usor de cind l-am vazut.
  O sa-ti schimbe perspectiva, si ai sa intelegi ca America a fost si va ramane „The force for good in the world”, generally speaking.
  But don’t despair my little brother, America will save you and me and the rest
  of the world again. Like they always do…eventually. You have to look in the past before you can see our future.Vizionare placuta.

 2. Aseara in Amsterdam nu am mai putut plati parcarea (pe strada) fara sa introducem „in sistem” numarul masinii. Cica nu mai ai nevoie de biletelul de hirtie pus in geam, si scutesti un drum pina la masina. Adica e cum s-ar zice tot in folosul tau.

  Vine ala care controleaza daca ai platit, se uita in baza de date, se uita pe strada, iti vede masina, bifeaza si toata lumea fericita. Da, baza de date.

  :))))))))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s