Patriarhul Dracului

 Patriarhul  Daniel care i se inchina lui Chirovici masonul curului, tacind ca mortu-n papusoi cind e vorba de ochiul dracului in scaldatoare.

Sedinta tensionata in Adunarea Nationala Bisericeasca, care cuprinde atat clerici cat si mireni, ce s-a derulat marti si miercuri la Patriarhie, in Aula Magna “Teoctist”, sub patronajul Patriarhului Daniel. Laicii au fost mult mai vehementi decat clericii, episcopi si membri ai Safantului Sinod.
   Patriarhul Daniel a fost interpelat de unul din laici (vom pastra numele acestora in anonimat in materilaul nostru) pe tema lui Bercea Mondialul: Ce facem cu aceia care arunca bani in cristelnita si o spurca, isi bat joc de taina botezului?” Patriarhul si-a iesit din fire si a inceput sa se rasteasca: “Ce va intereseaza pe voi, acum de cazul asta?!” Un alt laic a reclamat: Prezenta lui Pavel Corut pe posturile de televiziune cu tampeniile lui pe care le propaga… de ce tace Biserica, de ce nu ia atitudine?” Patriarhul s-a ratoit din nou la ei:De asta ne arde noua acum… ” “Da, dar ataca Biserica, pe Fiul lui Dumnezeu…” Daniel a dat din mana, enervat. Alta reclamatie, tot de la un laic: Catedrala Mantuirii Neamului poate fi vazuta ca o prostie in situatia asta de criza… Cade foarte prost sa ridici o catedrala de 400 de milioane de euro cand lumea n-are ce manca…” Daniel s-a enervat si de aceasta data si a ridicat vocea la reclamant:Ce stiti ce e bine si ce e prost?!…”Pai de ce mai facem Adunarea, atunci!…” Un alt punct nevralgic a fost cand laicii au acuzat episcopii precum Sofronie de la Oradea, sau Nicolae Corneanu:Cum de mai sunt episcopi daca au tradat Biserica Ortodoxa?“, cu referire la faptul ca au oficiat slujbe impreuna cu greco-catolicii. De data asta, Patriarhul nici n-a mai vrut sa stea de vorba si a intrerupt Adunarea si a iesit furios din sala. agentia.org

Reclame

Un răspuns la „Patriarhul Dracului

  1. HaaAAAaa, Daniel, they got to you too….te au si pe tine la mana cu ceva….

    Daniel Daniel… cu penisu’ mititel
    Si portofelul grasunel…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s