Al cui e Dolarul?

Primul este conform celor scrise pe el , este bacnota al lui FEDERAL RESERVE. Adica este privat. Adica este al unor baieti destepti care il imprumuta americanilor si nu numai,  cu dobinda.

Al doielea este al Americii. Al guvernului american. Emis in anul 1920 cind Federal RESERVE nu avea drepturile de emitere de bani si o faceau in paralel cu si dupa legea bancii nationale americane care era. Ulterior s-a desfintat ca sa ramina baietii destepti cu tiparnita de bani , tiparind bani cit se poate de multiputind cumpara orice si oricit.

Al treilea este numit si dolarul lui Kennedy. Emis in anul 1963 inainte de asasinarea lui.

J.F.Kennedy nu a avut prea mult timp sa-i schimbe pe toti ca cineva (oare cine?) i-a tras un glont in cap. Si gata. Ulterioir s-au tiparit in continuare dolari ai lui FEDERAL RESERVE.

E si asta o smecherie sa ai propria tipografie de bani oficiali sa poti tiparii citi vrei si sa cumperi cit vrei unde vrei, sa-i dai bani cui vrei ca nu dai de la gura si sa creezi corporatii fara sa fi nevoit sa dai prea multe raspunsuri care ulterior fac exact ce vrei tu ca esti tatal lor. Tu ii faci mari si iti sujesc interesele pina la sfirsit. De ce nu esti proprietarul absolut al tot ceea ce misca si nu misca. Miine poimiine se fac 100 de ani decind niste baieti tiparesc bani si cumpara si cumpara tot ceea ce se poate datorita „capitalului” si al economiei de piata condusa de cel care tipareste bani, care poate sustine financiar orice, poate cumpara legi, guverne, piete in ddetrimentul concurentei. Cam diabolic.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s