Unde-i lege nu-i tocmeala ! Decarteaza.

Si uite asa LEGEA facuta de om devine bir. O lege buna s-ar spune. Cind s-a adoptat a fost pentru o cauza „nobila”. E interesant ca aceasta crestere a fost prevazuta in Legea din 2005 si se aplica in 2010. Ca orice lege. Poate la anul o sa o faca 1000 si peste 10-15 ani poate sa ceara si 5000. Cine ii va impiedica? Legea e  functionala deci doar trebuie ajusata. Deodata peste an sa cresti o taxa cu cca. 350% e o performanta- De la 195 la 690. Ca  pe an sau pe zi nu-i asta problema. Problema e pocentul de crestere cind ajungi in situatia in care indiferent de cit platesti nu ti se ofera nimica fata de atunci cind plateai o suma mai mica. Conform matematicii peste 5 ani o cretere asemanatoare in procente va duce taxa udeva la 3100 de koroane, doar pentru simplul fapt ca locuiesti in oras pe inga celelalte taxe locale care se indexeaza in fiecare an 🙂 Sistemul functioneaza pentru tine , oriunde te-ai afla.

Acum se schimba treaba.Multi ar spune: daca stai in oras e nomal sa platesti. Pai nu prea. Ca platesi odata taxele ca pentru oras nu ca pentru Atirnatii de Vale, dar smecheria aici vine mai ales cind e greu sa iti pui rotitele in functiune. Adoptarea si implementarea LEGII e grea. La inceput e vorba de o suma modica. Ulterior suma se ridica anual cit li se scoala lor. STAPINILOR. Si daca legea e buna pentru sa spunem capitala e buna si pentru celelalte orase care de , au motiv si cadru legislativ sa introduca o taxa noua . Si de la orase la sate si uite asa. Ar spune unii ca „vom face revolutie”. Pe dracu facem revolutie din fata televizorului. Dar in fine pina la Revolutie decartam. Cind vine Revolutia luati Stapinii si jupuiti-i de vii. Ar fi un peisaj demn de Apocalipsa. Dragut ar fii. Mi-ar place. Sadic asa cum si ei sint sadici la buzunarele prostilor. O fi vreo diferenta intre danez si roman cind e vorba de taxare? Ma indoiesc. Si asa incepe dragostea.

Beboerlicenserne stiger 1. januar 2010

Beboerlicensen stiger 1. januar fra 195 kr. årligt til 690 kr. årligt.

Stigningen er politisk vedtaget tilbage i 2005, hvor man forudså, at antallet af biler ville stige. Når antallet af biler stiger, kommer der også flere trængsels- og miljøproblemer i byen.


Residents Licenses exceed 1st January 2010

Residents Licenses exceed 1st January from 195 kroner a year to 690 kroner a year.
The increase is politically adopted back in 2005, which predicted that the number of cars would increase. When the number of cars increases, there will also be more congestion and environmental problems in the city.


Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s