REWARD-Dead or …Head

„Capul lui Motoc il vrem…!” spuneau prostii multi in ,Alexandru Lapusneanu. Dar cine isi mai aduce aminte? Varianta daneza pune mare pret pe capatina Piei  Kjærsgaard.

Scandal mare la Gazeta daneza. Lumea urla ca deja s-a pus pret la propriu pe capul Piei. Doar juma’ de milion de caca (DKK) . Am citit si-n stinga si-n dreapta si  deotata: Bum. Ma loveste flacara violet digentiana sau era verde de paris nu stiu , oricum m-am luminat. Cum ar fi sa punem citiva decaca pe capul lui Micula. Bine nu Micula ca-i vai de mama lui, o fi baiat de baiat ce sa spunem …. nu stiu. Sa punem pe capul Stapinilor in costum cu figuri de mari rahati in ploaie. S-o trezii unul sa le-o traga? La banii astia sigur. Sa facem un calcul estimativ.In Danemarca sint 5000000 de sclavi. Daca scadem copii si handicapatii poate nu mai ramine mare lucru, dar sa spunem 5 milioane de lighioane. Daca astia 5000000 ar dona cam 5000 de caca intr-un fon pentru pensionarea Stapinilor la tintirim s-ar stringe ceva fonduri pentru o „cauza nobila”. 🙂 S-ar stringe ceva de ordinul a 25 de miliarde de caca (DKK). Cam 187 miliarde Euroi. Cred ca si Rothchild ar fi invidios de suma si s-ar gindi repede sa infinteze  o firma corporatista Terorismul Co. Cam citi Stapini ar avea Danemarca ? Cam  citeva sute, restul prosti cu diploma si servitori. Hai 1000 de bucati. Ar ajunge suma pentru toti? Ar ajunge de ai mai si dona ulterior pentru un fond romanesc de ajutorare a taierii capetelor si de lichidare a prostiei politrucilor. Decit sa decartezi la stat mai bine faci un „fond de pensionare fortata” la cimitirul parlamentar 🙂 Ar cam trebui infiintat. E singurul drept poate pe care nu-l are politrucul si stapinul.

E democratie, asa ca fiecare are dreptul sa faca daca are resurse. Daca fiecare roman ar dona sa spunem doua simbete intr-o discoteca, adica ceva de genul 200 de lei noi s-ar cam stringe ceva. Ceva de ordinul a 400 milioane de lei noi. Daca adaugam suplusul din Danemarca cred ca e suficient pentru o curatare fortata a costumelor . Cum costum fara cravata la ei nu merge, faci economie la funie si la sapun si hop, ne lepadam de satana cu fapte si mai putin cu vorbe.  Tot tinind-o intr-un program de austeritate si economii la singele politrucului,  ne ramin destui bani sa ne rezolvam unele probleme. Totusi 400 milioane de RON e o suma pentru care baietii astia ar cam trebui sa tremure. Or cadea poate si baieti buni . Poate chiar Micula o fi baiat bun si altii ca el. Dar le fac o cruce sculptata ca si victima colaterala. Ii punem in Istorie ca erou mort ,cum sint o gramada. Eventual o sa-i scriem pe cruce  daca e crestin, ceea ce ma indoiesc, sau pe piramida din virf numele intreg. Nu vom scrie necunoscut asa cum sint pline cimitirele ostasilor romani. Sa se sacrifice pentru o cauza nobila. Nu de alta , dar si asa sintem prea multi si incepem sa nu mai avem loc majoritatea de minoritate.Le punem si straja militara care sa le dea onorul de acum  pina la sfirsitul lumii precum eroului necunoscut. Macar sa fie bine pentru prostii care ii finanteaza. Dar asta e numai un vis de noapte. Si daca pestele se impute de la cap de ce sa nu-l curat de la cap? Sa-l curat de la coada ca asa spune o vorba? Nu mersi. Eu prefer altfel ca-i mai practic si am „lucrat cu scrumbia care se impute relativ repede si o iau ardeleneste. Incet si sigur.  Nu va da gres. Primul lucru pe care il inveti e sa-i tai capul. Sau capetele. Cu curatatul ii dam ulterior 😀 Cum vreti voi. De la coada sau de la urechi, cu matele pe afara ca acasa , ca de la cap nu se mai poate 😉

No hard feeling is just business 😀 😀 😀

Glumim, glumim, da-i groasa rau.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s