Defaimarea jidanului-video

Anti Defamaition League

Un film facut de un jidan despre antisemitism. Cum sint un antisemit dupa parerea unora, miine poimiine o sa-mi spuna ca il pup in cur pe Hitler. Filmul arata manipularea unor jidani si modul cum actioneaza intitutiile statului in manipularea prostilor si introducerea fricii in evrei alimentindu-le ura imporiva celorlalti. Cum eu ca si roman sint identificat cu tiganii si nu mai e denigrare sau defaimar, asa si eu ii asociez pe jidani cu sionisti. Cum toti romanii dupa parerea unora sint hoti si cersetori si nu mai se face asa tam tam , asa si eu folosesc acelasi mod de interpretare despre jidani, asa cum unii clasifica danezii ca si alcoolici, etc.

Dar acest film demonstreaza cum sistemul jidanesc foloseste manipularea copiilor pentru a e intari ura impotriva a tot ceea ce nu este jidanesc prin minciuni agresive, prin institutii si legi ale statelor pe care le manipueaza din umbra si ridicarea in slava a minciunilor sfruntate pe care le promoveaza la nivel de plitica internationala. Asa cum Silviu Brucan si multi alti „romano-jidani” au lucrat pentru statul Israel si pentru jidani in mod special, asa cum Herbert Pundik, a recunoscut ca a lucrat, sint multi care nu recunosc si isi introduc mai departe legile prin care tu, sclav pe plantatie devii sarac lipit datorita legii statului de drept injurindu-l exact poate pe cel nevinovat. Cum orice jidan chiar daca are nume romanesc se inchina jidanului sef care conform lui Simon Perez a cumparat Romania, Ungaria Manhattanul etc, sa nu te mire ca te vinde si te cumpara cind i se scoala si lucreaza cu precadere in defavoarea ta.

Cam asa sta lucrurile. El are dreptul sa te defaimeze si sa te arate copiilor lui Israel ca esti dracul pe pamint in schimb tu nu ai voie sa spui nimic ca esti acuzat de antisemitism sau si mai mult de fascism.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s