Atentie la Skat (Taxe)

O informatie foarte utila pentru toti cei care sint interesati. TOLD-SKAT a iesit la vinatoare. Se pare ca Danemarca va fi sub asediul taxelor si institutiilor statului de drept. Dupa politie e rindul celor de la taxe. Foame de bani ca de aer.

Un zvon , care se confirma, spune ca birocratii danezi, cei mari nu functionarii, au dat ordin catre institutiile statului sa faca pe dracu’ in patru sa asedieze cetatea cu controale inopiante si amenzi peste amenzi. Bugetul statului e cam nasol si nu prea mai au bani de furat se pare deoarece taxele platite de firmele falimentare nu mai sint, si consumul a scazut dramatic, deci implicit incasarea TVA-ului s-a diminuat. Statul , a pus in miscare forta malefica a institutiilor statului pentru a mai putea face rost de bani. E groasa mai ales cind firmele corporatiste obisnuite cu bani multi pe degeaba de la stat au inceput sa faca mari presiuni in Guvern cu decapitarea unor marionete puse de ei pentru nerespectarea supunerii statului in fata lor.

De o saptamina , unii clienti incep sa fie calcati de Skat, amenintindu-i cu tot felul de prostii. Au inceput sicanarea firmelor mici importatoare. Totul se rezuma la bani si la astia mici si prosti care din pacate nu au o armata de avocati care sa-i frece vreo 20 de ani prin tribunal fara nici un rezulat, dar sint multi si cite putin de la multi se aduna mult mai mult decit nimic de la astia mari.

Asdar , daca lucrati in sectorul privat, spuneti si voi ca nu va doare gura ca si informatie. Asta nu o sa apara in presa chiar daca e libera presa.  Paza buna trece primejdia rea. Asia sint in stare de orice. Legea a fost schimbata acum 5-10 ani. Incet nu mai misca nici copilul in …..masii. 🙂

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s