Danezii rasisti si romanii infractori

Si acum sa spun de ce a avut nenea politaiul Ove Dahl si reactia despre romani. Simplu. S-a saturat lucrind in domeniul unde are de a face zilnic numai cu infractori notorii, sa vada dosare peste dosare de romani ciorditori , romani, cersetori, romani tilhari, criminali, violatori si multe altele. Timp in care , nenorocitii astia de Slugi netrebnice gen Ambasadori  cum e Micula sau consulul minune, Baconschi dobitocul ala criminalul moral a celor ce s-a  intimpla , impreuna cu toata structura statului roman incepind de la Presedinte si pina la ultimul functionar, se caca pe ei si doar vor fara sa dea nimic inapoi, cind dosarele infractorilor romani erau deja foarte numeroase si informatiile parvenite de crestere a infractiunilor si statisticile de la institutiile daneze pe care el le are in fiecare zi pe birou arata clar ca numarul infractiunilor facute de romani, infractori sau nu , ma doare-n cur pe mine, sint foarte numeroase, timp in care mincatorii de cacat si zimbitori cu fete schimonosite gen Micula, Baconschi, politia romana se caca pe ei citeva luni pentru a trimite niste nenorocite de caziere ale unor cetateni romani suspecti de infractiuni pe teriotoriul danez , deja te apuca disperarea si la nervi il bagi in pizda masii. O trintesti. O spui cind iti ajunge cutitul la os. Hoti romani intra anul trecut in casa a doi pensionari si-i macelaresc pentru citeva sute de koroane, altii violeaza ca la masa in batatura, de hoti de buzunare sau cacanari care fura din magazine , nu mai vorbesc, cersetori…m-am saturat eu de ei, de curve nu mai spun nimic ca sint urite cu draci dar totusi un numar impresionant. De ce mai vorbim atunci? Atunci sare prostul de cur in sus ca si tiganul , ignorind o realitate si invinovatind o persoana. Ok. Dar nu mai bine isi indreapta mizeriile celor care ar trebui sa dea socoteala cu capul? Daca ar fi trait pe timpul lui Vlad Tepes ,  Baconschi si Micula stateau cu o teapa in cur. Ca se misca acum in dorul Leli ,nu scuza si nu schimba cu nimic raul deja facut de aceste persoane incompetente. Spun de obicei ca nu au ce sa faca, ca sint legi care trebuiesc respectate. Mincatori de rahat. Fac pasapoarte biometrice la 22 de milioane de oameni ca sa previna infractionalitatea, in schimb infractorul se plimba fara probleme. Pentru infractori nu exista constringeri ale statului roman, in schimb daca spui ceva real e deja o problema.

Asa ca ar fi bine sa reflectati . Cine e de vina? Danezul, acasa la el, sau Slugile Romanesti ? Nu il pot condamna pe danez fiinca toti nenorocitii din virful piramidei statului romanesc  provoaca stari de fapt prin ignoranta totala facindu-te sa-ti fie rusine si cautind o gaura de sarpe unde sa te bagi. Dar as prefera sa-i bag pe ei in gaura masii.Ca a generalizat OVE, este o gresala , si una grava, in schimb problema mea nu este cu OVE si nici macar cu infractorii romani. Hotul e hot asa cum si omul cinstit este cinstit, asa cum si politicianul e politician. In schimb vinovatul nu este altul decit Statul Roman care pe unii i-a dat afara din propria lor tara, facindu-i scalavi la straini, si pe altii i-a trimis ca sa-mi fie mie rusine. O sa aiba o surpriza in schimb. Nu o sa-mi fie rusine , dar in schimb m-au facut sa-i urasc pina crap si nu mare mi-ar fi minunea, daca eu sint prea las, sa vina unul fara scrupule sa-i jupuiasca de vii. Oricum ar fi bine sa nu uitam ca adevaratul criminal nu e cel care a apasat pe tragaci ci cel care a ordonat, si asta este Statul Roman in situatiile astea.

Daca unul iti spune ca esti beat, nu-l lua in seama, daca al doilea iti spune ca esti beat ar cam trebui sa te gindesti, daca si al treilea iti spuneca esti beat, du-te la culcare. Dupa ce te trezesti , cugeta si vezi cine te-a imbatat. O sa descoperi ceva interesant, doar gindeste.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s