Biserica Masonica Copenhaga

Iar vin cu o scriere despre Biserica din Ordrup, nu de alta , dar poate cineva vede penibilul si diavolismul Episcopului Macarie. Are o mare legatura cu Statul roman si Slugile cu pasaport diplomatic romanesc, cu marea participare a ambasadorului Micula (nu prea suna a nume romanesc) si care face ca de obicei ce-l taie capul sau poate ce i se ordona. Zimbind si fiind foarte amabil precum diavolul care te cumpara si te vinde.

Macarie, episcopul masonic, l-a pus pe preotul Dascalu aici in Copenhaga. La adus de la Botosani sa scape de unul care nu prea ii facea jocul intre Sluga si seful sau,Patriarhul Masonic , sluga lui Chirovici . Cum Copenhaga si sclavii sint proprietatea lui tasu, a putut da unul jos sa ii faca loc altuia. Dupa un timp, Dascalu  trebuie sa plece din Copenhaga si da o fuga in Romania sa-si dea doctoratul in teologie, timp in care Parohia Cavalerilor Apocalipsei asa cum am scris mai de mult, ramine fara cioban. Nu se stie daca va reveni, dar ar fi bine sa merga un pic pe la manastire sau sa se autoflageleze precum catolicii , poate il mai lumineaza Dumnezeu un pic de mizeriile facute si mutarile diavolesti pe care le face Macarie. E bine sa dai ascultare ,dar depinde cui. Ar fi bine sa se informeze. In situatia data, pina la aducerea unui „initiat „, acceptat de Slugi, fiindca fara acceptul lor va fi imposibil asa cum s-a mai intimplat odata,  episcopul masonic Macarie Dracoi, numeste …un calugar..!!!!!!!!!!!!! (uite popa, nu e popa, vine popa, pleaca popa si te trezesti cu un calugar, cred ca singurul la o parohie de capitala)Incurcate sint caile Domnului dar si mai incurcate sint ale dracului.Unul „initiat” de insusi intunecimea sa intru slava celor in fata caruia se inchina el. Sper sa caste ochii ca drumul spre iad e pavat cu intentii bune, si nu de putine ori, dracul are patrahir.

Daca privesti toata situatia in ansamblu, miroase a carne prajita in focurile Iadului. Si nu eu pun lemne pe foc , ci cei care au interes. Cit de fraier sa fi sa nu vezi ?

A fost prezentat saptamina trecuta oficial. S-a inrosit la prezentare, asta o fi o trasatura umana. Poate si-o va pastra, daca nu, sufletul si-l va vinde. O alta marioneta in miina Episcopului Masonic. Sper sa nu, dar sper degeaba.

Dar interesanta povestea. Dai jos un preot titular care a fost aruncat in strada de Slugile de la Ambasada, adunci un interimar smulgindu-l de familie, intre timp pe cel destituit il persecuti si-i blochezi toate planurile, ulterior Slugile de la Ambasada incepe sa isi faca aparitia in public, face ce face si minte sinodul cu nerusinare, pleaca interimarul preot, aduce un calugar, omul lui. Daca nici asta nu pute …prost sa fi sa crezi ca nu-i mina lui Slugilor

Asta este foarte ciudat, si nu arata decit viclesugul lui Macarie  Dracoi in a impune oameni aserviti unor cu totul si cu totul alte entitati decit cele ale romanilor, si sint multi cei care nu vad…. inca. Si sint romani care sint de buna credinta si se duc fara sa stie cine este in spatele aparetelor. Ei spun ceva de genul,eu ma duc a biserica, ce treaba am eu cu ei. Da si e normal. Tu nu ai treaba cu ei, dar au ei treaba cu tine. Incet si sigur. Romanul se stringe in jurul unei institutii si mai putin in jurul unei idei.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s