Anagrama la Astana

Cine se gindeste la Kazakstan. O tara, departe, rusofila se pare in care stau la masa rotunda o mare parte dintre smecherii pamintului si pentru care , muncesc in genunchi unii care se inchina lor. Undeva acolo e si cartierul general al Rompetrolului.

Dupa cit de „bine” arata capitala si asa cum se spune , bani au multi, cred ca oamenii , muncitorii, intelectualii, au cele mai mari salarii din lume.De fapt nici nu cred ca au nevoie de bani. Pentru Kazakstan  banii nu sint o problema, toti cetatenii au tot ceea ce le trebuie. Au asa de multi incit ei muncesc benevol pentru tara fiindca tara le da suficient, ca de, au de unde 🙂 😀

Kazakstanul are un oras care se numeste Astana. Sa fie oare anagrama lui Satana ? Nu stiu , dar tot ce e posibil. Lasind termenii religiosi la o parte sa vedem care cum si-n ce fel Astana este speciala. Daca te gindesti la Kazakstan te gindesti la ceva stepa, orase sumbre si comuniste. E pe dracu’. Priviti si voi cum arata orasul Astana , capitala Kazakstanului unde multi smecheri se string la sfat si taina.

Si inca se construieste „in draci”….

mai multe la Wikipedia

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s