Misoginismul patriarhal

Giganţi din industrie şi guvernul danez va deschide calea pentru mai multe femei directori.

Socrates : Once made equal to man, woman becomes his superior.

Mişcarea feministă sprijinită pentru distrugerea familiei tradiţionale

Care sunt cele două motive principale pentru care familia sa a finanţat mişcarea feministă: în primul rând, înainte de luptele pentru drepturi ale femeilor, bancherii nu puteau impune taxe pentru jumătate sau chiar mai mult din populaţie; în al doilea rând, aceasta mişcare determină ca şcolarizarea copiilor să se facă de la vârste mult mai mici, devenind posibilă mult mai uşor îndoctrinarea copiilor care sunt învăţaţi să privească statul drept prima familie, desfiinţând astfel modelul familiei tradiţionale.

Intr-o societate feminizata, unde vikingii reali au murit de mult , unde barbatul la 40 de ani alearga dupa o fusta precum un ciine in jurul cozii, unde FEMEIA, ca si nascatoare are intotdeauna dreptate, si cauta un barbat si nu-l gaseste, unde barbatul feminizat are succes si inaltul preot e o ea, unde femeia daneza arunca o piatra in apa si 100 de barbati nu sint in stare sa o gaseasca, iata ca vine inca o noua „circulara”corporatista unde companiile mari prefera femeile, se pare ca pentru a avea succes nu trebuie sa mai ai c…ie ci ……. Economia, si asa in galeata, sta sa se redreseze si nu o poate face fara sprijinul FEMEII sau Cocotelor masculine din top. Asa ca , protectia pe care o da legea unor persoane fara singe in instalatie este promovata in cale mai inalte structuri ale corporatiilor daneze. Mærsk, Carlberg, Novo Nordisk, Danske Bank.

»Danemarca este intr-o crestere a competitiei internaţionale. Am adunat toti factorii instituţionali, cercetători, societai private. Este importanta această iniţiativă care provine din realitate „, spune Lykke Friis.

astăzi Femeile reprezintă 10,4 la sută.directorilor din companiile daneze listate. Nu adugam numarul cocotelor masculine, pedfililor, homosexualilor.

Acum ca sint si misogin si homofob si antisemit si nationalist si tot ce e mai rau pe lumea asta-s eu . EU atita am avut de spus. Oricum interesanta ideea si bine a spus cine a spus pe la inceputul secolului trecut, pentru a distruge societatea s-ar taxa tot ce misca, le dam drepturi egale femeii si pe urma noi le educam copii cum vrem noi…. 🙂

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s