Fogh – NATO in razboi

Fogh vikingul brunet, danezul sef la NATO se pregăteşte de război pe internet şi în ţinuturile îndepărtate.

Atacurile informatice sunt  o ameninţare asa că NATO trebuie să fie în măsură să atace în spaţiul cibernetic. Spune Anders Fogh

„Apărare activă este ceea ce NATO reprezinta. Apărare activă este că niciodată nu poţi exclude , pentru a se apăra poate fi si o acţiune ofensivă. Am făcut, de fapt, în Afganistan „, a declarat secretarul-general.

„Capacităţi noastre militare pot fi serios afectate în cazul în care cineva reuşeşte să pătrundă în sistemele noastre de comunicare. Şi  de asemenea, prin atacuri cibernetice capabile de a pune jos o societate prin  paralizarea administraţiei publice, întregul sistem bancar şi aşa mai departe.

„Cu o singură lovitură este anihilat si poate fi în stare să provoace pagube considerabile. Nu este vorba doar science-fiction. Estonia a experimentat tip de atac, acum trei ani „, spune el.

Deci, cea mai buna aparare e atacul si cum razboaiele se duc pe internet tot ceea ce este computer si nu este al lor este impotriva lor si ca atare trebuie atacat cu bombe si virusi…Ce rezulta? Daca, putica frinaru, nu vrea sa decarteze la stapin este subminata democratia si ulterior esti terorist. Nu te va mai supraveghea statul respectiv ,dar si NATO care vor avea rachetele indreptate catre tine. Asa ca mucles …..

Ce le mai basesc creierii la danezii astia. Dar Fog e rasa ariana viking din parinti cu stele in sase colturi. Se vede dupa mutra.

E o gluma pe aici ca ar avea singe de eschimos. La fel de eschimos cum Brucan si Baconschi sint romani. Da si rabinul care s-a nascut in America a spus ca e american de 50 de ani si evreu de 7000.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s