Vrei bani fara sa faci nimic?

Statul iti da, si ia de la altul. De obicei de la un alt muncitor (sclav), nu dea de la smecheri asa ca au facut inca o smecherie cu banii. Ia sa vedem cum:

Ameliorarea competenţelor este cuvântul cheie pentru mulţi angajaţi care îşi pierd locurile de muncă.

Un acord cu LO, KL, regiunile daneze, FTF şi AC se asigură că, de asemenea, în 2011 va fi în stare să ajute , dacă vă pierdeţi slujba.

Acest lucru se întâmplă si sunt alocate 25 milioane de dkk ( ce suma) pentru a exercita eforturi suplimentare de avertizare.

„Acest lucru are implicaţii majore atât pentru individ şi comunitate cind un loc de muncă  este pierdut. Prin urmare, eu sunt foarte bucuroasa că acordul poate da un impuls suplimentar pentru angajaţii afectaţi astfel încât să poată ajunge rapid înapoi la locul de muncă,” scrie Inger Støjberg într-o declaraţie.

În acelaşi timp, acordul prevede, pentru prima dată concentrându-se pe proaspeţii absolvenţi care sunt şomeri.

Acordul este, de asemenea, şi anume fost alocate şapte milioane de DKK-uri pentru proiecte de combatere a şomajului pentru absolvenţii de studii, în special, cu grade de educaţie in sănătate şi educaţie.

Un punct care FTF Preşedintele Bente Sorgenfrey este  foarte multumit. (are acces la banuti )

„Sunt foarte mulţumitade faptul că acordul poate face utilizarea orientată a unor fonduri pentru provocările cu care astăzi ne putem uita la ambele zone ale forţei de muncă public şi privat. Acum este important, de asemenea, să se concentreze pe implicarea a mulţi nou şomerii care pot fi instruiti pentru un loc de muncă în sectorul public „, spune ea pe site-ul FTF.

Atât sindicatele şi fondul de şomaj pot solicita bani de la fondul de licitare pentru acţiuni concrete.

Foarte interesant, suna bine dar banii sint directionati cu precadere unor institutii si mai putin catre consumatorul final. Deci si aici e cam la fel ,dar multi vad putin pricep. Si asa se mai scurg un pic banii catre institutii care o freaca si nu fac nimic. Dar au o titulatura cu notorietate si da bine la gazeta si la sistem 🙂

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s