Unde economiseste Danemarca

Taxe, taxe, si iar taxe. Am scris de una din smecheriile prin care se deturneaza o suma modica de citeva zeci de milioane de koroane de la bugetul de stat catre „institutii onorabile” care nu produc nimic si care in numele ajutarii pietei fortei de munca baga ceva bani la buzunarul celor care se infrupta acolo nefacind mare lucru . Asa ca uite si unde economiseste Danemarca banutii. Ca de , situatie de criza nu?

De anul viitor bugetele primariilor, ofera o reducere de  un miliard de koroane  pentru copiii şi persoanele în vârstă.

Pe principiul decit sa inchid mai bine economisesc, ti se ofera posibilitatea de a alege din doua una mai putin rea. E ok si asta.

Potrivit KL-preşedintele Trojborg (S) va salva primariile pentru a lua „masuri structurale dure, cum ar fi închiderea şcolilor în loc de economisire.”

„Acesta este, după toate o modalitate mai bună de salvare, chiar dacă doare, iar unii trebuie să intelegatori cu cei afectaţi de aceasta”, a spus Trojborg Ritzau.

Sint perfect deacord ,dar ” a treia convine”. Unde este a treia varianta? Pai nu este. Dam bani catre institutii facute ad-hoc care au de obicei un nume pompos, iar la socialul real taiem. Cam asa stau lucrurile si pe aici, nimic nou sub soare.

Diavolul este poltic corect….si…….drumul spre iad e pavat cu intentii bune …..si sociale….. 😀


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s