Skatul stapin

S-a rezolvat si cu banii. Au reusit sa ii dea Skat-ului dreptul de a iti bloca bani direct in situatia in care ai datorii. Adica.

Daca esti dator unor institutii cu o suma de bani, Skat-ul are dreptul si OBLIGATIA de a te executa direct. Cum majoritatea institutiilor au „probleme cu sistemul infomatic” si se intimpla se pare „gresseli” din ce in ce mai des, in situatia in care nu mai ai pe cine sa iei de gilci si sa te certi ca sint de obicei in partea cealalta de telefon, cum pentru a iti

facilita” si a fii mai „operativ„, telefonul a devenit o realitatesi un instrument de tortura, stai cite 30 de minute sa astepti conexiunea , timp in care Skatul te lasa fara firfirei.

Acum sa nu credeti ca sint executati, Mærsk, Carlsberg, Tuborg, Bancile sau eu stiu ce corporatie debitoare la stat cu miliarde de koroane. Nu. E vorba de banii tai, banii fraierilor, ai sclavilor. Cum sistemul este destul de operativ, dar si cind ai o problema e ceva ,mai ceva ca Don Quixote luptindu-te cu morile de vint prin telefoane si ore de asteptare, de la X la Y si pina la D-zeu te maninca sfintii.

Deci in concluzie toţi danezii cu datorii fiscale pot fi executati prin deduceri din salariu, (taxe) pot pune pana la 30 de procente peste nivelul ratei de atracţie pentru datorie. In special grupurile cu venituri reduse, adică persoane cu un venit sub 124 de mii anual (adica 10100 dkk brut/ luna), sunt scutite

Asadar munciti oameni buni la gri ca la alb daca munciti va jupoaie. Mie unul personal imi place cash-ul cit mai exista. Cind o sa dispara si cash-ul ne-am dus pe copca , o sa ia cit vor vrea.Alb e bun , dar nu prea mult si limitat ,ca oricum beneficiile sint discutabile.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s