STATUL stie mai bine ce e bine pentru tine-Dankort terminal

Si cum tot vorbim despre taxe, care la urma urmelor sint platite de sclavi si” cei mici si necajiti” precum greierele, STATUL DANEZ mai baga o lege prin care buticarii, intreprinzatorii reali care traiesc intr-o economie de piata reala, sint obligati sa-si schimbe terminalele cu semnatura pe cele cu cip. Pe principil romanilor cu rotile de iarna, Danemarca tinteste mai sus. Cum un terminal cu cip costa de la 5000 dkk pina la 8000 dkk fara tva. Plus tva 25% , se aduna o suma considerabila la importatorii unici de terminale. Vezi preturile la terminalele PBS.

Ulterior celelalte servicii sint platite anual precum o „taxa de protectie”. Ei o numesc „SUPPORT” care in functie de abonament , ca ai posibilitatea de a alege , exista taxe lunare si anuale de administrare de la 400 pina la 2000 DKK/ an tot fara TVA. Taxe pe care intreprinzatorul le adauga in pretul produselor si cine va plati oare?

Pe modelul , sa iti fie mai usor cind cumperi sa nu te murdaresti de pix pe miini, legea face ca o mare parte din banii din economie sa se redirectioneze catre anumite firme private, de cele mai multe ori corporatii cu introducerea legii.

Inca o taxa obligatorie pe modelul multora. Asta doar asa sa vedem ce este taxarea totala si cum „lucreaza STATUL” sa te „AJUTE” sa-ti fie mai usor.

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s