Sa fim Gay- fapt divers

Homosexual=normalitate

Heterosexual= ………….Ce ? => anormalitate

Companiile mari, corporatiile, gen , IBM (cip RFID) , Microsoft (fiecare casa un calculator) implementeaza in Danemarca , prima tara care a legiferat casatoria intre homosexuali, un sistem de angajare pentru minoritari la care majoritarii nu au acces. Cum am mai spus ca , homosexualul are mai multe drepturi si ca ca sa poti ajunge sa ai o functie sau un statut trebuie sa faci anumite sacrificii pe sistemul supt si capra, care a fost ridicat la statut de normalitate, uite ca nu numai in politica incepe sa se implementeze acest sistem.

Daca esti curva masculina si „dai bine

cu ce poti, drumul iti este cit de cit asigurat. Te ajuta Reteaua, RETEAUA NORMALITATII. Pentru asta trebuie sa te apleci. Pe sistemul, „capul plecat nici sabia nu-l taie , dar nici soarele nu-l vede” toti aliniati sa stam la coada la a primi un job homosexual. 🙂

Cu trei ani în urmă, Microsoft a început o divizie daneză cu 1000 de angajaţi in reţeaua lor (lesbiene, gay, bisexuali transexuali,). Microsoft şi IBM au fost primii în Danemarca care au avut o astfel de retea.

„Sint 20 de ani de cind primii doi bărbaţi s-au căsătorit în lume, deci cred că este o maturitate a companiilor care fac care începe acum pentru a crea reţele şi este clar că în cazul în care se fac,aceasta presiune asupra companiei individuale duce la a reţine şi a atrage angajatii”, spune liderul echipei de la Microsoft, Lars Frandsen, purtator de cuvant al reţelei gay Microsoft.

„Nu este întotdeauna necesar să se amestece in viata personală a colegilor, dar trebuie să vă amintiţi ca la heterosexuali este destul de normala situatia in care copilul are colici, sau o vacanţă cu soţia sa. Pentru cei care nu locuiesc într-un model de familie tradiţională poate însemna foarte mult si cu care se poate participa la discuţii in aceste reţele „, a declarat Hans Christian Seidelin, presedintele organizatiei homosexualilor din Danemarca.

Nu am nimic cu ei, am citiva amici homosexuali si nu ii condamn pe ei , in schimb se pare ca sistemul ii protejeaza asa de mult pe unii de nu mai intelegi nimic. Nu ma intereseaza cu cine si cum si-o trage seara, dar de la a spune ca ei sint normali, sau a accepta homosexualitatea ca pe o normalitate este ca si cum as accepta ca heterosexualul este anormalitate.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s