Ziua judecatii- Marian Clita

Tv2.dk tocmai a intrat în posesia rechizitoriului în detaliu despre crima  violenta care au avut loc într-o cameră de hotel la Hotel Radisson SAS pe Amager.

Crima brutala a avut loc în camera de hotel 2025 la 1 martie a acestui an, la ora opt seara.

În şedinţa preliminară a admis violenţa împotriva stewardesei, dar el a negat că a fost crima cu premeditare. Rechizitoriul este facut pe  articolul 237 din codul penal danez, cu privire la crime.

Romanul este, de asemenea, acuzat de a fi jefuit un telefon mobil, două portmonee, un card de credit şi un ceas de la victima.

Romanul , care în Romania a fost judecat de mai multe ori pentru crimă, furt şi contrabandă cu arme,a stat la panda, iar victima sa a fost aleasa din intimplare , dar a fost folosita o violenţă excesivă care nu a dat o şansă de supravieţuire victimei , spune procurorul.

Martorii au declarat că au auzit ţipetedin camera  stewardesei pentru câteva minute, dar când au ajuns acolo, era prea târziu, iar criminalul era deja disparut de la fata locului.

Violenţă cauzatoare de moarte poate  fi pedepsita cu închisoare de până la 10 ani. O crima  dă în general 14 ani de închisoare, dar romanul ar putea primi chiar mai mult fiind o crima deosebit de grava.

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s