Ultimele ciudatenii daneze

568 minori de 14 ani un puscarie.Decizia politicienilor de a reduce vârsta responsabilităţii penale de la  15 la 14 ani a condus la o  mai multa munca în poliţie.

Având în vedere că modificarea legislativă a intrat în vigoare din vară, ea s-a materializat in nu mai puţin de 568 cazuri împotriva minorilor de  14 de ani, care anterior nu puteau fi sanctionate penal de lege din cauza varstei lor .

Impozit pe cadouri.Statul danez doreste impozitarea cadourilor de craciun. Un angajat al unei societăţi a primit, o lecţie de la Skat. Persoana a trebuit să plătească impozitul pe venit pe 8830 DKK după ce a câştigat jumătate de porc şi un sfert de  vacă la bingo de Crăciun.

Daca vrei primi o vacanta de la seful pentru ca esti merituos , atunci ti se va adauga la venit si pentru asta va trebui sa platesti taxe. Asa a patit un angajat de la Føtex care a avut din partea companiei o minivacanta la Hollywood.

Posta se scumpeste. Pentru a trimite o carte poştală pe teritoriul Danemarcei de la 1 ianuarie va costa 8 Dkk. Adica acum costa 5,5dkk si se va scumpi cu 2,5. Problema e ca se scumpeste si cu o suma considerabila, dar se aduna la unii prea mult , de obicei la institutii ale statului, cite putin de la multi.

Nem ID . 871 milioane dkk. Atit costă să se dezvolte şi să continue proiectul NemID care va rula în următorii cinci ani. Finanţarea pentru 871 milioane dkk este gata şi este distribuit între stat, firme private si banci care a preluat soluţia după TDC.

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s