Distruge-ti concurenta, versiunea daneza

Cum in perioada asta , asa zisii , „oameni de afaceri” (socialistii) , isi consolideaza monopolul in Danemarca. Cum e imposibila ascensiunea acesstui personaj in citiva ani fara girul cui trebuie, uite ca se naste peste noapte o viitoare caracatita care va monopoliza mai mult sau mai putin domeniul transportului de marfa in Danemarca.

Unul dintre cei mai bogati oameni de afaceri din  Danemarca, Erik Skjærbæk, lansează acum o campanie de cumpărare a firmelor de expeditie,  scrie Børsen.

În doar trei ani, omul care a facut o avere la vinzarea unui parc eolian pentru 3,8 miliarde de koroane, va cheltui 1 miliard de koroane pentru achiziţionarea de până la 15 companii daneze in domeniul expeditiilor.În acelaşi timp, preia proprietăţi în stil mare, societati comerciale si  proprietati rezidentiale.

„Am văzut pe piaţă în ultimii doi ani şi ne aşteptăm ca anul viitor vom investi într-o serie de companii daneze.Tinta sint acele companii specializate,cu până la 300 de angajaţi şi o cifră de afaceri de 300 milioane de dolari „, a declarat Erik Skjærbæk  pentru Børsen.

Deci , modul de gindire al unui asa zis „om de afaceri” este 1 om=1 milion de koroane cifra de afaceri. Cit de greu e sa faci afaceri cind exista monopol? Intrebare retorica.

Lasă un comentariu