Frauda la nivel European in Danemarca

Registrul danez a cotelor de CO2 este centrul pentru escrocherii  în valoare de miliarde de koroane, arata raportul.

Danemarca este centrul global pentru fraudă  internaţionala, cu cotele  de CO2 in valoare de miliarde de koroane. Aceasta este concluzia unui nou raport din partea ministrului taxelor Troels Lund Poulsen (V) la comitetul politicii energetice, scrie Ekstra Bladet.

Preşedinte al comisiei parlamentare mediului Ida Auken (SF) solicită un raspuns clar din partea Trezoreriei.

-Registrul danez pentru emisiile de CO2 este  centru pentru escrocherii întreaga uniune european – acum il avem in alb-negru de la minister  „, spune Ida Auken la Ekstra Bladet.

Ea îndeamnă pe  ministrul mediului Lykke Friis (V), pentru a asista Oficiul Naţional de Audit  si a clarifica problema.

– Ministrul Energiei şi mediului care pentru prea mult timp a încercat să ascunda scandalul aflat pe biroul ei. Acum, Ministerul finantelor a dezvăluit şi arata catre  ei „, spune Ida Auken.

Lykke Friis, spune  Ekstra Blade,t în mod repetat, a refuzat să răspundă întrebărilor din parlament, daca Danemarca este centrul de fraudă în cotelor de CO2.

– Cazul este atât de mare încât trebuie să ne asumam  o responsabilitate „, spune Ida Auken.

Raportuleste  de 38 de miliarde de koroane fraudate prin modul de comercializare a drepturilor de emisii de CO2 la nivel european şi multe dintre cazuri,indicind direct catre  Danemarca.

Există cazuri investigate în mai multe ţări din UE şi poliţia daneză  este implicata in ancheta. Printre altele, implicaţi în investigaţii sint si  Germania, Spania, Norvegia si Belgia.

Raportul constată că numai autorităţile franceze au identificat 151 conturi de aşa-numita cotă în registrul danez, pe care le bănuiesc că au fost folosite pentru a comite o fraudă de comercializare a cotelor de CO2 în.

Trezoreria a lucrat pentru mai multe luni pe raport, dar mai multe ţări au rămas în urmă în furnizarea de  informaţiilor necesare completarii anchetei.

Troels Lund Poulsen a scris parlamentului că el va primi personal ,cu omologii săi din Franţa şi Germania ,pentru a prelua mai multe informaţii despre acest tip de  fraude

Eroarea de sistem( coruptia)  este că din 2007-2009 a fost posibil să se creeze un cont în registru fără să poata fi indentificat. A fost nevoie de doar o singură adresă, şi astfel a fost simplu pentru fraudatorii de TVA din întreaga Europa.

In Danemarca se fura cu cap. Cine isi face iluzii ca nu se fura , se inseala. Si se fura asa de mult de ramii uimit. Doar de, are statul bani din taxe mari, ca oricare stat socialist (comunist cu fata umana), unde il poti oricind pune pe acelasi nivel peun X- Idiot cu un Kirkegaard, deoarece trebuie sa fim egali in fata statului ca el e Dumnezeul nostru. Doar ca aici cu greu apar in presa.  Acum se vede o bresa a sistemului legislativ danez prin care Danemarca devine centrul european de frauda in problemele climatice si ale emisiilor de CO2, asta ca sa vedem de ce se face atita tam tam pe schimbarile climatice. Bani multi la mijloc. Eu nu o numesc coruptie ci o numesc frauda. Diferenta de semantica. Este exact ca si cu Adrian Nastase vs Tony Blair. Nu e trafic de influenta e lobby.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s