Statul fura bani in Danemarca

Se cunoaste ideea prin care de platit platesti la stat, dar cind e sa-i iei inapoi , in functie de suma e ca naiba. Cind sint bani multi in joc  trebuie sa folosesti legile statului sa-l  dai in judecata pe stat ale carui legi il protejeaza. Paradox.

Se stie ca statul danez a incasat in decursul a citorva ani taxe pe proprietate in plus decit legal, si cum legile sint interpretabile, chinuie-te si ia banii inapoi. Modalitatea prin care statul te fura de te rupe e cu legea in mina.

Mii de danezi nu primi banii înapoi, deşi de ani de zile a fost ilegal perceput prea mult din impozitele pe proprietate, Jyllands-Posten.

„Am citit proiectul de lege, astfel încât cetăţenii care au timp să dea în judecată în cursul acestui an, pentru a primi banii înapoi, în timp ce ceilalti nu. Este complet nerezonabil. , spune Jan Pedersen, profesor universitar, dr. Master, Universitatea din Aarhus, Jyllands-Posten.

Din 2005, municipalităţile percep taxe pe proprietate ilegal.

Potrivit firmei de consultanta Rafn & søn, există o suma de sute de milioane de koroane , dar în loc de a aduce colectare a impozitelor în conformitate cu normele aplicabile, guvernul va face de la anul viitor ceea ce este astazi ilegal , o vor face legal.

Cetăţenii au acum dreptul de a recupera taxele care le-au plătit prea mult în ultimii trei ani, dar numai în cazul în care se plâng anul viitor – atunci când noile norme au intrat în vigoare – acestea nu mai pot fi returnate , spune Jyllands Posten.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s