Corporate socialism

Se scrie ca anumite firme corporatiste gen, Coca Cola, IBM, L’Oreal etc, au accesat fonduri europene pentru intreprindei mici si mijlocii. Nu cred ca le mai ajunge monopolul asa ca de ce nu.Unde e capitalul corporatiilor daca iau bani si de la micii competitori? Inghite capitalul si capitalismul in numele democratiei distrugindu-si concurenta.

Toata lumea vrea sa lucreze la stat sau la o multinationala, corporatie. Da bine la C.V. E smecher cu staif si priveste lumea de sus. Sintem intr-o democratie autentica monopolizata de socialisti. Adica , social democrati, care ni-i arata cu degetul pe capitalistul nenorocit. Aceeasi care i-au „”eliberat” din sclavie pe negrii, le-au dat dreptul femeilor sa nu-si mai educe copii si sa plateasca taxe, sa creeze monstrii financiari si dictatori economici dindu-ti , asa cum e normal posibilitatea de a alege intre zero si  minus infinit . Numerele cu plus de la 0pzero  la plus infinit sint doar pentru ei. La tine se scade prin taxe iar la ei se aduna. Simplu. Ca da 200 de lei in plus , e O.K.

Unde mai vedem dictatura intr-o Democratie? Cind stai dimineata sau seara la poarta la Maersk sau la Novo nordisk, sau la orice alta firma corporatista si vezi pe fetite imbracate in costum cum merg aliniati ca la scoala, rasi tunsi si frezati, cu pantofii din lac scofilciti imi aduce aminte de Comunism. De „wanna be”. si de melodia lui Blackie Lawless , „I wanna be somebody”. Nu cred ca exista un mai mare comunism decit intr-o corporatie sau multinationala unde individul dispare si libertatea este de domeniul fantasticului. Doar cei spalati pe creier pot crede in libertate intr-o corporatie. Dar culmea e ca persoanele astea sterse sint importante.

Reclame

5 răspunsuri la „Corporate socialism

  1. Comunismul/socialismul nu este un bufet, ca sa alegem doar ce ne place. Ori il refuzam in intregime, ori il acceptam. Nu este corect ca sa ne plingem de socialism aici dar il acceptam dincolo.

    • Deacord ,dar ar fi bine sa avem posibilitatea de a alege. Din pacate nu. macar putem analiza si vedea si alte pct. de vedere.

  2. Citi dintre cei care se pling de socialism isi trimit copiii la scoala publica? Nu este scoala publica cel mai socialist lucru? Si totusi majoritatea parintilor nici macar nu se opresc sa se gindeasca o secunda la acest lucru…..

    • Da. Ai dreptate. Platim foarte multe taxe directe si indirecte pentru stat si din pacate nu mai merita sa platesti sau poate nu ramine suficient pentru O scoala privata care costa e adevarat dar consuma mai putin decit una publica la care calitatea e indoielnica. Scolile publice in general sint calitativ foarte slabe in domeniul educational numai ca banii bate-i vina

  3. Aici nu e vorba de calitatea scolilor private versus cele publice. Este interesant citi parinti sint impotriva socialismului dar nu vad nici o problema sa se foloseasca de sistemul socialist al scolilor publice. Daca acesti parinti ar fi cu adevarat impotriva socialismului, nu si-ar mai trimite copiii la institutiile statului.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s