Danmark statistik- Danezii mor mai repede

Danezii mor mai repede decit emigrantii. Statistica facuta de Danmark statistic (http://www.dst.dk/nytudg/13972) este cit se poate de concludenta. Este o statistica interesanta mai ales ca habar nu au de ce , sau in cel mai bun caz nu il fac public. Este totusi interesant sa vezi cum se distruge incet, pe masura politicii pasilor marunti, o natiune, mai ales ca e cit un scuipat pe harta. Oare ce duce la mortalitatea mai ridicata la persoanele de origine daneza? Cred ca primul e alimentatiade baza. Rosiae de plastic, corcodusele cit prunele, mezelurile cu coloranti si tot felul de chimicale admise de Fødevarerstyrelsen. Cum e ilegal sa-ti cresti animale in curte , isar semintele legumelor sind venite direct dintr-o fabrica, otravirea populatiei daneze este sistematica de la bebelus si pina la batrini. Dar ei dau vina pe altceva ca e normal.

În mod normal, şomajul, nivel scăzut de educaţie şi efectul daunelor fizice şi psihologice negative au efect asupra timpului pentru care  o persoană trăieşte.. imigranţi non-vestici, în Danemarca au, în general, o rata mai mica la ocuparea forţei de muncă de educaţie decât persoane de origine daneză, şi sunt relativ mai multi imigranţi non-vestici, care primesc asistenţă socială şi pensii de invaliditate. Între timp, o proporţie semnificativă de refugiati imigranţi, care au o sănătate deficitară din cauza daunelor fizice şi psihologice. Cu toate acestea, acum se pare că atât imigranţii din Vest cit şi cei non-occidentali au o mortalitate mai mică decât persoane de origine daneză. (Danmark Statistik)

Fie că este vorba stilul de viaţă sau de diferenţele de sănătate de bază care explică diferenţele de mortalitate între persoane de origine daneză şi de imigranţi non-occidentale nu sunt complet clare.Probabil aceasta este o combinaţie de mai mulţi factori.În orice caz, diferenţa este semnificativă.Oamenii de origine daneză au avut o rată a mortalităţii fata de imigranţi non-vestici mai mare, aceasta ar fi însemnat cca 33000 decese mai mult intre anii 2005 – 2008,  8250  decese anual.. Aceasta reprezintă 18 la sută din totalul deceselor în rândul oamenilor în vârstă de 25-89 ani. (Danmark Statistik)

Asa ca va dau in continuare lista otravurilor agreate de statul danez , legal si normal prin care concurenta economica si societatea se distruge sistematic. Doar 223 de pagini cu E-uri aprobati in functie de produs. Doar asa ca fapt divers. Undeva acolo se specifica si ce E-uri sint admise in vinul de impartasanie 🙂 Se calculeaza si concentratia si se specifica in lista. Adica nu trebuie sa mori deodata. Icet , dar sigur. Si pe urma ne intrebam de ce nu merge….pai e greu….Cine imi poate garanta ca in cele 200 de pagini nu exista cel putin 10 pagini cu ingrediente care te omoara incet si sigur ? http://www.foedevarestyrelsen.dk/NR/rdonlyres/DEB28E4C-37E1-4DD2-9023-7B6D24791856/0/Positivlisten_2010_netudgave.pdf

Reclame

2 răspunsuri la „Danmark statistik- Danezii mor mai repede

  1. toti imigrantii pe care ii cunosc si care au avut probleme de sanantate in Danemarca au o parere foarte proasta despre doctorii danezi. Poate ca si superficialitatea doctorilor ar fi una dintre cauze

    • Sint mecanici nu doctori si fara tehnologie sint 0. Nu sint superficiali sint „animale rationale perfectibile” cum spunea Tutea 🙂 Pentru ei corpul uman e o fabrica, un ansamblu de angrenaje.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s