Bravo Romania

Meciul de handbal dintre Romania si Danemarca naste unele discutii, dar si asa, scorul nu poate fi schimbat si in mare destul de echitabil. Lasind Romania de o parte , mi se pare destul de aiurea sa-i injuri pe danezi ca au facut presiune asupra Romaniei. Cu ce au putut si ei. Cu fluierraturi cu tipete. E treaba supoarterilor. Nu mi se pare , fair-play tinind cont ca spectatorul este un jucator important mai ales cind joci in deplasare. Am vazut la televizor, desigur, citiva romani care scandau, dar numarul era foarte mic in comparatie cu masina daneza. Ale noastre fete se cam poticneau in zidul danez, si cam greu trecea de el. Si cind trecea , o cam ametea. E normal, ca vara nu-i ca iarna, iar Danemarca cind joaca acasa , nu e Papua. E totusi Danemarca si ne place sau nu ar trebui sa fim totusi mindrii ca ale noastre s-au batut tare. Ca nu le-a reusit, e adevarat, dar s-au batut si asta e bine.

Anrenorul danez a cerut intradevar ca spectatorii sa fie de partea echipei daneze si sa faca presiune asupra Romaniei, ceea ce nu s-a prea intimplat la un antrenor danez destul de pragmatic. Asta denota ca frica de Romania e mare si pentru motivul asta am sa spun Bravo Romania. Precum soldatii pe un cimp de lupta , au luptat pina in ultima secunda si merita sa te inclini in fata lor.

Acum ca danezele au tras de timp in ultimul sfert de ora, ca au facut tot felul de artificii sa pastreze rezultatul asta, nu-i de condamnat. Eu consider ca frica inspirata numai de pronuntarea numelui Romania este pe deplin justificata si pentru mine inseamna ca respectul acordat acestor soldati ar trebui sa fie pe masura sacrificiului.

 

Totusi , repet, echipa Danemarcei , nu este echipa din Papua, Noua Guinee. Bravo Romania.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s