Politisti la apelul bocancilor

In Danemarca se va introduce legea de diminuare a stagiului studentilor la Academia de Politie.

Pentru cine a facut armata stie ce inseamna apelul bocancilor, cine nu stie, cautati si informati-va. Inca o chestie ciudata nascoceste statul danez. Guvernul danez va micsora durata de scolarizare a politistilor in toata Danemarca cu exceptia Sealand. Adica, in Bornholm, Fyn, Jyulland perioada de scolarizare a studentilor viitori politisti va fi mai mica cu 12 saptamani. La cei din Copenhaga in schimb timpul va ramine la fel. Se asteapta ei la ceva proteste de strada ? Tot ce e posibil…..Motivul este economia, efectul , este statul politienesc…Asa spune ala de mai jos.
Acesta este punctul de plecare al unui plan de economii, in care trebuie să salveze 100 de milioane de coroane, scrie JyskeVestkysten.
În cadrul acestui plan, ofiţerii de la vest de Storbelt si de pe insula au acum 12 săptămâni de instruire mai putin , în cazul în care acestea este nevoie la proteste de stradă şi alte sarcini speciale în gestionarea situaţiilor de urgenţă în Copenhaga. Colegii lor din Sjælland trebuie să continue să aibă o pregătire dublă .

– Timpul a arătat că, din păcate, noi de multe ori trebuie să folosim poliţia daneză la mize mari. Ultimul l-am vazut la COP15 (Sumitul schimbarilor climatice la Copenhaga în 2009, .) Şi există într-adevăro noua situatie. Preşedinţia UE din 2012, când vom avea nevoie de toată poliţia daneză, spune Claus Oxfeldt preşedinte al Asociaţiei de Poliţie

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s