Atac la simbolurile daneze

Politicienii, mai precis primul ministru al Danemarcei , a facut un calcul cit ii costa pe danezi monarhia si s-au speriat. Diferenta de bani este cam asa. Intretinerea familiei regale costa de 26 de ori mai mult decit intretinerea presedintelui Irlandei de exemplu. Au probleme mari baietii astia din politica si banii nu le mai ajung pentru „socialul corporatist”. Din cauza asta acum familia regala daneza este foarte costisitoare. Banuiesc ca si proprietatile familiei regale vor fi date statului in folosinta care nu va mai plati intretinerea lor sau poate vor platii mult mai mult…

Interesant sa observi daca sti cum stau lucrurile in politica regatului danez.

Daca un rege , ar fi facut jumatate din mizeriile pe care le fac politicienii acum ar fi platit cu capul, dar nu e asa. Legile Danemarcei sint ciudate. Exista legea statului danez, diavolului politic corect si legile date de regi care cu greu le face fata.

Un exemplu este ca familia regala are un steag al ei. Tot ce e propriatate si are dreptul de a-l arbora este imposibil de distrus. De demolat de schimbata destinatia proprietatii, mutata sau orice alceva.  Asa se face in Islands Brygge 8 Copenhaga ) este un club de caiac construt de rege pe malul canalului si se afla exact intr-o zona unde politicul are un interes urbanistic. Aici e problema ca datorita legilor regilor danezi, acel club fondat de regele Christian nu are voie nimeni sa se atinga de el ceea ce face ca tot proiectul sa se opreasca. Din cauza asta cind ai o problema cu legile daneze e de preferat un avocat invirsta care stie legile regilor. Astia tineri sint doar pusi ca si paiate.

Sa recapitulam citeva chestii interesante din ultimii 10 ani.

Inainte de casatoria lui Frederik au mai fost o campanii de presa + politica indreptata impotriva monarhiei  din Danemarca. Fara sa se reuseasca nimic.

Dupa ce s-a insurat Frederik o noua presiune a fost facuta asupra reginei sa renunte in favoarea printului , dar si atunci a fost un esec.  Oamenii loiali din familia regala stiu interesele obscure ale Masoneriei daneze.

Precum aceasta lege sint multe altele si tocmai din aceasta cauza se face presiune pe Regina Margrete sa se retraga de pe tron in favoarea lui Frederik , el fiind un membru in loja masonica a Danemarcei cu statul foarte important, iar Margarete , fiind femeie nu are decit un titlu onorific ceea ce ii deranjeaza la maxim pe adevaratii conducatori ai Danemarcei.

Atacul pe care il face politicul si presa este ca urmare a intilnirilor saptaminale din ziua de miercuri orele 20 de la Templul Masonic si care trag sforile economiei si politicului in Danemarca.

Calculele sint asa: Pentru presedintele Irlandei se platesc cca 15 milioane de koroane iar pentru regina Margrete cca 400 de milioane.Ce e mult pentru intretinerea proprietatilor? E normal atita timp cit Mæesk, Novo nordisk si alte enotati cum ar fi bancile nu platesc nimic doar eventual negrul de sub unghie.

Diferenta e adevarat, dar sa vedem pe cine deranjeaza regina. Istoria ne spune ca ii deranjeaza regalitatea pe comunisti sau cei care sint sub aripa rosiilor politici. Adica celor care pot sa fie precum boierii lui Vlad Tepes.  Normal, fiind regina  Danemarcei este a ei si a danezilor. Dar cine este interesat de Danemarca? Adica de banii ei? Banca. Momentan toata Danemarca cu sclavi si firme platesc la banca care nu face alceva decit incaseaza, de aici si problema legislativa. Sistemul online al Danemarcei cu privire la institutii ale statului este proprietatea bancii deci indirect banca este cea care pastreaza informatiile si monopolul finantelor. La banca platesti pina la ultimul leu ca te executa. Cu statul o mai scalzi ca nu-i chiar asa de negru dracul mai ales aici unde te poti declara falimentar. Conform a celor spuse de evreul Rothschild (roth-rosu) :

„Dă-mi controlul banilor unei naţiuni şi nu-mi pasa cine face legile ei”.. Chestia a spus-o prin anii 1800, dar acum se schimba chestia. Au nevoie de papusi , de oameni care alearga dupa bani si pentru care vinzarea de mama sau tata contra unei functii este normal. Fiecare are pretul lui. Se pare ca pina acum Margrete s-a tinut bine. Pina cind ….vom vedea. Si cind se va reusi , si ultimul simbol de identitate nationala a danezului va disparea. Ce le va mai ramine Danezilor ? Nu stiu, romanilor li s-au scos simbolurile nationale din cap cu nationalismul si antisemitismul.

vezi-Koroanele daneze fara simboluri nationale doar simboluri masonice

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s